Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Resimdeki gsinin panjur irmscher mi?
Abi araba çalıştı ilkten akü cansızdı bizim sonra devir düşmeye başladı gaz verdim gaz yemedi..Sanki gaza bastıkca bişey sıkışıp motora gidiyo gibiydi..O ara babamı çağırdım bakmadı,20 sn sonra stop etti..Marş basıyor,enjeksiyonlarda elektrik var ama nerde sıkıntı bılmıyorum..Benzin lambası yandı 2 3 tur attım bitmesi imkansız ama bakalım sabah ola hayrola..Bi tamirciye göstericez.Arkadaşlar geçen gün arabanın altını sürttüm demiştim...Bu sabah yetkili serviste bir abim var ona götürdüm..Dedim abi durum böyle böyle..Kullandı lifte kaldırdı birde baktım karter koruyucu içeri göçmüş...Allah korudu iyiki arabayı alır almaz taktırmışım...Aklınızda olsun bişey olmaz demeyin mutlaka yoksa karter koruyucu taktırın derim ben...Gelen tuhaf sesler demirlerin birbirine çarpmasıyla oluşuyormuşş..Şimdi araba saat gbi..
Bu arada Berkay ne kadar seninle alakalı bilmiyorum ama dün akşam kontağı cevirdim arabada tık yok...Sabah serviste ona da baktırdım akü sizlere ömür..Ben aldığımdan beri üzerinde olan akü...2008 den bu yana 2 senedir araba üzerinde ee benden önceside varsa normal...Eskisini test için bıraktım birgünlüğüne yerine geçici bişey koyduk..Bakalım gerçekten akü gümlemişmii..
Abi saolasın.Bakalım yarın bakıcak motorcu bi tanıdık var..Arıza belli olsun buraya yazarım.Berkay gecmiş olsun.
Rölanti ile ilgili problemde olabilir. Rölanti ayarlayıcısına da bi baktır derim
Yakıt filtresi dediğin ne alican ? Arabanın ilk defa bakımını geciktirdik zaten içime kurt düşürme.sadece yağını değiştirdik,Hava filtresi bile çok eskimiş durumda şuan..Berkay rolantide stop etme sorunu varsa yakıt filtreside olabilir. Biz aldığımızdan beri hiç değiştirmemişizaraba rolantide stop etmeye başladı gaz yemiyordu çok yakıyordu filtreyi bir çıkardık içinden çamur aktı. Değiştirdik şimdi saat gibi maşşallah
![]()