Astra F Kullanıcıları Buraya

Ben yokken adım buralarda geçiyor :D Ama ben Cengiz'i gece yarıları yakaladığımı anlatmamış mıydım size :D Bir de benim arabamı tanımamış terbiyesiz :D

ist yolunda ben yakaladım bir kez :D bide ben yakalandım sağlık olsun yavv :) ben tanırım senin arabayı ayıpsın ark soyledigi için ole çelişkiye düştüm :D

Ödeştik o zaman :D

evet :D

dün taksici vurdu bana yaa :D g.zekalı kırmızı ışıkta duruyoruz bi anda geri vitese alıp gazı bi kokledi arkadada ben booom tabiki :) bende pek bişi yok allahtan :) 7 sinde auto kıng e bırakıcam aracı bakalım mini onarımdan halledicekler.

Geçmiş olsun ya. Ben o yüzden geri vitesleri mandallı araçların arkasında titreyerek duruyorum :D

bence jant süper olmus ya benimkinin üstünde 15 var 16 mı yapsam diorum ağırlastırıyo madem yapmıyım:D

direksiyon tıkırtısı bendede var ama saga sola donunce gelmıyor sadece dıreksıyon kutusundan mil donuyor gıbı ses gelıyor

Direksiyonu araç dururken sağ ve sola hafif sallarsanız bu ses gelir.Bu sesin sebebi direksiyon tıkırtı burcudur.Direksiyon mili zamanla etrafındaki burç denilen parçayı aşındırır ve aşınan parça bir boşluk yarattığı için mil bu parçanın içerisinde dönerken ses yapmaya başlar.Bu sesten kurtulmanın tek yolu direksiyonun sökülüp sanayide bir tornacı da yeni burç yaptırmanızdır.Direksiyon burcu bozuk olarak yıllarca kullanıldığında zamanla ses çoğalır ve daha fazla masrafa yol açabilir ama bu uzun vadede olan bir arızadır.
Hayırlı günler.

bence jant süper olmus ya benimkinin üstünde 15 var 16 mı yapsam diorum ağırlastırıyo madem yapmıyım:D

kesinlikle 15 den yukarı takma benden sölemesi sürekli tabla bozarsın direksiyonun sesi kesilmez çok yakar bir vites gük kaybı olur aracın ama yok ben 17 alıcam diyorsa OZ racing al derim titanyum 3 binliradan başlıyor ama sac jant kadar yok ağırlığı bence değmez 15 lerinle gez bol bol

kışın 60 yanak kullan yazın 55 bak ne rahatt kullanırsın

iyi geceler Fciler bugün kasırgayı kışa hazır ettim :) gerçi bu kışlık bakım bana 200ye mal oldu ama olsun :D 0 motor sesi ama uğul uğul lastik sesi :( Micheline alışmışım bu taktığım kış lastikleri resmen odun gibi :(

Direksiyonu araç dururken sağ ve sola hafif sallarsanız bu ses gelir.Bu sesin sebebi direksiyon tıkırtı burcudur.Direksiyon mili zamanla etrafındaki burç denilen parçayı aşındırır ve aşınan parça bir boşluk yarattığı için mil bu parçanın içerisinde dönerken ses yapmaya başlar.Bu sesten kurtulmanın tek yolu direksiyonun sökülüp sanayide bir tornacı da yeni burç yaptırmanızdır.Direksiyon burcu bozuk olarak yıllarca kullanıldığında zamanla ses çoğalır ve daha fazla masrafa yol açabilir ama bu uzun vadede olan bir arızadır.
Hayırlı günler.

Genelde giderken arac hareket ederken var bu ses tıkırtı sesi vakit bulunca baktıracagım ilginiziçin teşekkürler.

evet :D

dün taksici vurdu bana yaa :D g.zekalı kırmızı ışıkta duruyoruz bi anda geri vitese alıp gazı bi kokledi arkadada ben booom tabiki :) bende pek bişi yok allahtan :) 7 sinde auto kıng e bırakıcam aracı bakalım mini onarımdan halledicekler.

geçmiş olsun.
kaçamadı dimi ...
o karşılayacak dimi??

Geri