Ben yokken adım buralarda geçiyorAma ben Cengiz'i gece yarıları yakaladığımı anlatmamış mıydım size
Bir de benim arabamı tanımamış terbiyesiz
![]()
ist yolunda ben yakaladım bir kez

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben yokken adım buralarda geçiyorAma ben Cengiz'i gece yarıları yakaladığımı anlatmamış mıydım size
Bir de benim arabamı tanımamış terbiyesiz
![]()
ist yolunda ben yakaladım bir kezbide ben yakalandım sağlık olsun yavv
ben tanırım senin arabayı ayıpsın ark soyledigi için ole çelişkiye düştüm
![]()
Ödeştik o zaman![]()
direksiyon tıkırtısı bendede var ama saga sola donunce gelmıyor sadece dıreksıyon kutusundan mil donuyor gıbı ses gelıyor
bence jant süper olmus ya benimkinin üstünde 15 var 16 mı yapsam diorum ağırlastırıyo madem yapmıyım![]()
Direksiyonu araç dururken sağ ve sola hafif sallarsanız bu ses gelir.Bu sesin sebebi direksiyon tıkırtı burcudur.Direksiyon mili zamanla etrafındaki burç denilen parçayı aşındırır ve aşınan parça bir boşluk yarattığı için mil bu parçanın içerisinde dönerken ses yapmaya başlar.Bu sesten kurtulmanın tek yolu direksiyonun sökülüp sanayide bir tornacı da yeni burç yaptırmanızdır.Direksiyon burcu bozuk olarak yıllarca kullanıldığında zamanla ses çoğalır ve daha fazla masrafa yol açabilir ama bu uzun vadede olan bir arızadır.
Hayırlı günler.
evet
dün taksici vurdu bana yaag.zekalı kırmızı ışıkta duruyoruz bi anda geri vitese alıp gazı bi kokledi arkadada ben booom tabiki
bende pek bişi yok allahtan
7 sinde auto kıng e bırakıcam aracı bakalım mini onarımdan halledicekler.