Astra F Kullanıcıları Buraya

Selam arkadaşlar,
Birşey soracağım benim 1997 model bir Opel Astra F'im var. Tek sıkıntım yan aynalarının katlanmıyor olması. Sürekli ayna değiştiriyorum :( Acaba bu modellere katlanır ayna takılma olasılığı var mıdır?

60 $ değilde 60TL olsa alırdımda 60 dolar veremem şimdi öğrenciyim :D

36,000 deki astra benimde dikkatimi çekti aslında eğer km gerçekse alıp bi 10 sene kullanılır :D

Bu arada 1998 model 2,0 gls 88,000km de vectra var bir yakınımızın ilk sahibi ailenin bilmem kaçıncı arabası olduğu için kullanılmıyor(santa fe civic vs. vs. :D ):D kapalı garaj arabası. Opelle ilgili olduğumdan satmam için beni görevlendirdiler :D yarın gidip bir göreceğim. Fotolar filan eklerim aklınızda bulunsun fiyat olarak 12 civarı düşünüyoruz. ( 2,0 Dti olsa düşünmeden biz alıcaktık ama değil :D )
İşte Alican ark.şında düşüncesi o zaten alıp satmak değil uzun süreli binmeği düşünüyo ;) bakalım konuştuktan sonra ortaya çıkacak ne olup bittiği :)
Bu arada hayırlı satışlar sanada işte opelci oldunmu böle hacı sen anlarsın bi bakıver yok burak sence nasıl alınırmı :) gibi durumlar oluyo elbette ;) :D

Selam arkadaşlar,
Birşey soracağım benim 1997 model bir Opel Astra F'im var. Tek sıkıntım yan aynalarının katlanmıyor olması. Sürekli ayna değiştiriyorum :( Acaba bu modellere katlanır ayna takılma olasılığı var mıdır?
Malesef orj. F kasaların hiçbir aynası katlanmıyo :( Ancak farklı bir ayna takarak sıkıntı giderilebilir ;)

yani farklı bir ayna takılabilir mi uyar mı acaba? yine opel aynası mı olmalı acaba? kimden net olarak öğrenebilirim acaba? sizin bildiğiniz sorabileceğim birileri var mıdır?

gunaydınnn grajj nasılsınız :D

yani farklı bir ayna takılabilir mi uyar mı acaba? yine opel aynası mı olmalı acaba? kimden net olarak öğrenebilirim acaba? sizin bildiğiniz sorabileceğim birileri var mıdır?

piyasada uydurma ayna bullursun katlanan yada küçük ayna bak top ayna işini görür

m3 aynası oluo:D

benim araçdaki ayna m3 yada top ayna diye geçer elektirikllisi var elle olanı var

Teşekkür ederim araştiracağim.

Geri