Sabreden Derviş muradına erermiş Alican sabırla bak bakalım illaki çıkar![]()
Sendeki alarm ın markası ne benimkinin kumandasını çekip koyacağım belki bilen biri vardır markasını

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sabreden Derviş muradına erermiş Alican sabırla bak bakalım illaki çıkar![]()
Burak sustalının kabı ve anahtar ucuyla hepsi kaça mal olmuştu.fiyatı uygunmu acaba?![]()
benim anahtar![]()
Walla Alican aldığımızda aracın üstünde vardı zaten yani bilmiyorumSendeki alarm ın markası ne benimkinin kumandasını çekip koyacağım belki bilen biri vardır markasınıLogosunda s harfi gibi birşey var frekansıda bütün kumandaların 433Mhz bendeki 345mhz mi ne acaba kumandanın içini çıkarıp ona uyarlayabilir miyiz?
Sendeki alarm ın markası ne benimkinin kumandasını çekip koyacağım belki bilen biri vardır markasınıLogosunda s harfi gibi birşey var frekansıda bütün kumandaların 433Mhz bendeki 345mhz mi ne acaba kumandanın içini çıkarıp ona uyarlayabilir miyiz?
Evet takacak eleman banada öle dedi öle fazla bi farkı yok dedi sistemin yenilir hem dediydi bende anahtarı değiştirebilirsen değiştir dedim değiştiremedikendine sustalı kumandası olan bir alarm sistemi al;ama almadan önce anahtarcıya göster ; benim anahtarı buna uyarlayabilirmisin de; sonra o alarmı araca bağlattır; alarm 50 tl ; anahtarcı da 10 tl falan alır; toplam 60 tl ye bu işi halledersin....
istanbulda olsan takardıkselam garaj bana uzunlara mercek takan yer lazım bulamıyoruz yaw
kumandadan bagaj açma derken bagaj kilidini açmak mı yoksa bagaj kapağını açmak mı? Düğmeye bastığımda bagaj kapağı açılacaksa düşünebilirim aslında![]()