Astra F Kullanıcıları Buraya

sanane oğlum sen fordçu oldun bas git :p:p:p:D
ne fordcusu be olum:D Allah'a yakın bana uzak olsun dizel ford.ama opelci değilim yalan söylemım:p:D
150 tl ye 400 km banada cok az geldı ondan sordum:confused:bız aşa yukarı 500 550 ye yakın yapıyoduk diye hatırlıyorum..

yağ eksitme sorunu da var biraz
baskı balata da yaptıracam ekim ayında bide bujileri değiştirecem
yağ değişimini de yapacam

sattın mı opeli??
piyasası ne

Bende full depo 700 km görmüştüm...Hakan o sinyal kapagı ve tavan sarkması sanırım kronikk...Benim sinyal kapağıda sallanıyordu yüksek hıza dayanamadı ve parçalandıı..yenisini taktım...Tavanında altındaki süngerimsi şeyi görmelisin sıcak soğuk sıcak soğuk çürümüş artık....Bende şu maaşı alayım bakayım elde kalan varsa yaptırıcam tavanı....

Bende de gaz pedalına dokunduğumda tıkır tıkır titreşimler hissediyorum...Ne olduğunu anlayamadım bir türlü...Bu konuda tecrübesi olan varmı....

hadi benim baskı balata bitik dediler
yağ yakma sorunu var
devirli kullanamıyom
bi de zonguldaktayım
senin neden öyle??

Benim aracta egr iptal edildi 1 sene oluyor ara sıra özellikle 30 kmden fazla yol yapınca arıza lambası yanıyor stop ettırınce sonuyor sehırcıcı kullanımda arıza lambası hıc yanmıyor arac 109bınde debrıyaj baskaı balata hıc degısmemıs yarin bi götureyım baktıracam su egr ye bıde debrıyaj baskı balata fıyatı alıyımda yazarım acıkcası para harcamak istemiyorum artık geçen sene 4 lastik 4 amörtisör ondna önceki sene kıbrıstayken sarj dinamosu akü derken her sene birşey cıkıyor masallah bu senede bakalm ne cıkacak :confused:

Son düzenleme:
cıkaaaaar cıkarrr:)

Günaydın arkadaşlar.önüzdeki ay sonunda bodruma gidip gelecem giderken depoyu fulleyip milasa geldiğimde tekrar fulleyecem bakalım uzun yolda ne kadar yakıyor merak ettim

Geri