Cengiz senin pazarlığın iyiyse kayserinin suyundan içmişindir![]()
valla burak kayseriye ugramadım ama içmişte olabilirim

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cengiz senin pazarlığın iyiyse kayserinin suyundan içmişindir![]()
Bugün gördüm daha ön sağ çamurluğun orayı bir çizmişler 4-5 cm var anahtarla astar çıkmış alttan senelerdir ilk defa çizildi![]()
hayırlı olsunbugün aracın ön arka tamponlar ve yan aynaları boyattık en yakın zamanda yeni fotolar eklerim![]()
F-SANE sahiblerine selamlar bende az önce memleketten gelmiş bulunmaktayım 2500 kmlik yolculuğumuz sonunda bittiBu arada aranızda kurşunsuz 97 oktan kullanan varmı
pompacının gazına gelip aldık o benzinle 500 km yaptıktan sonra arıza ışığı 2 kere yandı söndü
Ben benzinden diye düşünüyorum öncedende başıma gelmişti
Bu arada yakıt konusuna girmişken 650 kmlik yolu ort. 140la geldim daha depoda 4de 1 benzin var baya sevindim klimada açıktı
![]()
F-SANE sahiblerine selamlar bende az önce memleketten gelmiş bulunmaktayım 2500 kmlik yolculuğumuz sonunda bittiBu arada aranızda kurşunsuz 97 oktan kullanan varmı
pompacının gazına gelip aldık o benzinle 500 km yaptıktan sonra arıza ışığı 2 kere yandı söndü
Ben benzinden diye düşünüyorum öncedende başıma gelmişti
Bu arada yakıt konusuna girmişken 650 kmlik yolu ort. 140la geldim daha depoda 4de 1 benzin var baya sevindim klimada açıktı
![]()