muıhafaza yok mu dostum ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önder yıkıyorsun benii..Benim imzadakiyle senin resimdeki aynı araba...Plakalarına baktım şüphelenince ...Bende bu resmi yoktuu..
Kapının önünde bir arkadaşın orjinal 3.18 i si var 1994 model full araba..Takasa girelim diyor..Aldırıcak bana en sonunda..7 series değil ama BMW ne yapalım,onunla başlarız bizde ilk olarak..![]()
bugün arka fren merkezinmi değiştridim. Sağ TRV lukas 20 + işçilik.
muıhafaza yok mu dostum ?
Aldım Önder indiriyorum...Hata verdi linkk...Gruptamı aldın resimlerii ? Yoksa başka yerdenmii.. ?
Valla Barış biraaz önce yolun azizliğine uğradım..Yol düşümü mü deniyor ona bilmiyorum ama ben ordan aşşagı düştüm ...Altı sürttü arabanın..Garip sesler geliyor alttan şimdii..En iyi ihtimal egzost patlamıştır..Karayollarına rahmet okudum tabiiii.
Bilen bilir Adapazarı -Bilecik yolu bir süredir yapılıyordu..Genişletme çalışmaları..Bu yolun başı olan Aşşağı kirazca mevkinde yeni yol ve sapak yapılmışş ama zifiri karanlıkta sapağı görmek imkansıza yakın..Hem yağışlı hava hemde küçük bir sapak tabelası var..Sapağı kaçırmamak için sağa yanaşıp yavaşlarken lap diye yol düşümünden sağ tekerleri düşürdüm...Altı bayağı sürttü...gece birşey göremedim ama sesler acı geliyordu..Umarım bişeyi yoktur...