Astra F Kullanıcıları Buraya

valla fena deil:D

benimkinin fotoluk bi yanı kalmadı elle çizsem daha biçimli olur :D

kapıda ezik
döşeme sarkık
sinyal yapıştırma izleri vs.vs.vs.

Bayadır uramıyorum nasılsınız ? :)
mart nisan gibi yeni bir F-saneyle aranıza katılabılırım..:D:D

benimkinin fotoluk bi yanı kalmadı elle çizsem daha biçimli olur :D

kapıda ezik
döşeme sarkık
sinyal yapıştırma izleri vs.vs.vs.

Ah Hakan benim arabayı görsen şükredersin heralde...Ama şerefsiz fotojenik,resimlerde güzel çıkıyor... :) :)

göstergeler güzel olmuş beyaz ışık umarım
foroğraflardaki gibi fazla değildir.

ya ben ne zamandır bizim sıpanın fotolarını çekmiyorum geçen hayırlı bir iş için yıkatmıştım fotoğrafçının önünde yağmur altında bi fotoğraf çektim hiç hoş gelmedi gözüme :D Cila filanda atmıyorum iyice boşladım ben gıcık olmaya başladım bu astraya :D Sağı solu çizik zaten gözüme batıyor bide benzini içmeye başladığından beri aramızda soğuk rüzgarlar esiyor. Hoş geçen haftaki tekirdağ yolcuğuluğunda biraz sıkıştırdım hala pek birşey kaybetmemiş performansından ama olsun :D ilişkimiz çok monotonlaştı :D :D :D
spma0475.jpg

ya ben ne zamandır bizim sıpanın fotolarını çekmiyorum geçen hayırlı bir iş için yıkatmıştım fotoğrafçının önünde yağmur altında bi fotoğraf çektim hiç hoş gelmedi gözüme :D Cila filanda atmıyorum iyice boşladım ben gıcık olmaya başladım bu astraya :D Sağı solu çizik zaten gözüme batıyor bide benzini içmeye başladığından beri aramızda soğuk rüzgarlar esiyor. Hoş geçen haftaki tekirdağ yolcuğuluğunda biraz sıkıştırdım hala pek birşey kaybetmemiş performansından ama olsun :D ilişkimiz çok monotonlaştı :D :D :D
spma0475.jpg

sen bi jant taktır ilişkiniz yeniden canlanır :D

yok be Önder masraf yapmak istemiyorum :D olurda yaz okuluna kalmazsam yaz sonu bi araba alma ihtimalim var bakalım olursa ona yaparım birşeyler. 106Gti B Gsi filan olabilir belki :D

Geri