Astra F Kullanıcıları Buraya

aynen öyle hüseyin.

kırmızı mı yeşil antifiriz mi?

valla yok normal anahtarcılarda olmaz bu frekans ayarlayıcılar ankarada benim ustam var, onda vardı o yaptı maliyetide 60 lira

Arkadaşlar günaydın.bugün nette mobil 10w 40 apı sm/cf motor yağı gördüm. kutusunda mobil 5000 yazıyor yağ amerikan ithal. bu yağın mobil süper 10w 40 arasında ne gibi fark var acaba.ilk yazdığım yağın 4lt 47.75tl.eğer aralarında pek kalite fark yoksa almayı düşünüyorum

emin olmamakla birlikte super serisi tam sentetik diye hatırlıyorum, diğeri yarı-sentetik olabilir.
kullanım ömrü farklıdır tam sentetikler ile minerallerin birbirinden.

emin olmamakla birlikte super serisi tam sentetik diye hatırlıyorum, diğeri yarı-sentetik olabilir.
kullanım ömrü farklıdır tam sentetikler ile minerallerin birbirinden.

Hakan abi mobil süper serinin 10w40ı sitesinde yarı sentetik yağ diyor :( ve bende tam sentetik yağ koymak istiyorum açıkcası :o ama tam sentetik olduğu zaman ya 0w40 yağ olucak veya mobilin 10w60 yağı olucak :( Sence Hakan abi 0w40 koydurayımmı :( bu arada sitedende inceleyebilirsiniz ;)

http://www.mobil1.com.tr/cms/Mobil_1_New_Life_0W-40.aspx

tam sentetikler genelde yüksek performanslı motorlarda kullanılması için öneriliyor,
kullanım ömrü uzun ama eksiltirse baya pahalıya patlar.
0-40 bi dönem koydurmuştum pek bi eksisini görmedim + sını da gördüm diyemem
iyice incelemek lazım koyduktan sonra :)

tam sentetikler genelde yüksek performanslı motorlarda kullanılması için öneriliyor,
kullanım ömrü uzun ama eksiltirse baya pahalıya patlar.
0-40 bi dönem koydurmuştum pek bi eksisini görmedim + sını da gördüm diyemem
iyice incelemek lazım koyduktan sonra :)
Kullandığın için bir sorayım dedim ;) O zaman hiç atraksiyona gerek yok :) 10w40a devam edeyim :D değişim zamanı geldi Hakan abi 7bini tamamlamaya çalışıyorum tamamladıktan sonra full senelik bakıma girecek ;)

sen alma zaten kardeşim tam sentetik
zırt pırt, yağ eksildi,yağ karardı diye değiştirip durursun :D:D
15bin falan ömür olması lazım tam sentetikte

sen alma zaten kardeşim tam sentetik
zırt pırt, yağ eksildi,yağ karardı diye değiştirip durursun :D:D
15bin falan ömür olması lazım tam sentetikte
Sorma Hakan abiya al 7bine yaklaştı daha 1lt. eksiltmiş ;) eklediğimden beri gram eksiltmemiş ;) işte geçen değiştirmek için gittiydim 7bini tamamla öle gel dedi usta ;) Aslında yerı sentetik yetiyo çünkü araç fazla yol yapmadığımdan genelde her sene kme olarakta 6-7bin kmde düzenli periyotlarda yağını,filtrelerini değiştiriyorum :)

yeter de artar bile

kısmetse kurbanda bi 1000km beni bekliyo
yine benzine çalışcaz :mad:

Geri