Astra F Kullanıcıları Buraya

bendede yok

Bende bayramda şehir dışına gidip gelecem.yağın eksilmesi durumuna göre yağı değiştirip polly ceram motor contası ve kaçak tamir edici koymayı düşünüyorum.acaba motora bir zararı olurmu

2001 model Laguna 2.0 RXE kaç beygir arkadaşlar ve yakıt tüketimi konusunda bilgisi olan varmı acaba?

140 beygir 2.0 laguna

Son düzenleme:
tam olarak emin değlim ama 115 veya 130 olmalı ikisinden biri olması lazım

Teşekkür ederim ama 115 likmiş bende öğrendim. Tüketim hakkında bilginiz varsa rica edebilirmiyim lütfen?
[137 liklerde var Volvo motorlu olanlar ama benim baktıgım 115 likmiş.]

Teşekkür ederim ama 115 likmiş bende öğrendim. Tüketim hakkında bilginiz varsa rica edebilirmiyim lütfen?
[137 liklerde var Volvo motorlu olanlar ama benim baktıgım 115 likmiş.]
Evet bende 1.6 laguna düşünüyorum acaba ş.içi ş.dışı tüketimlerini bende merak ediyorum ayrıca ne gibi kronik sorunları var onlarda önemli :)

Bende bayramda şehir dışına gidip gelecem.yağın eksilmesi durumuna göre yağı değiştirip polly ceram motor contası ve kaçak tamir edici koymayı düşünüyorum.acaba motora bir zararı olurmu
Yiğit(yiğit52) abi aracına koymuştu ama ondan bilgi alabilrsiniz ;)

Benimde aslında yağ eksiltme problemim var desem yalan olur çünkü en son eklediğimde 5-6bin kmde min. seviyesindeydi ve genelde yağı 7000-7,500 kmde zaten yağı değişiyo :) Ama yine benim takıntılarım yüzünden araç eksiltiyo diye kendi kendime hüsnükuruntuluk yapıyorum :D

Efe Laguna'yı Burağa sor (Burak loves opel) lagunasını daha yeni sattı o

Geri