Astra F Kullanıcıları Buraya

Astra F 4X4... :D Nette gördüm, paylaşayım dedim..:D

4x4mk3astra.jpg
yuh artık :D

Abi orjinal Şahin jantı desek tamam haklısın senin jant doğru ama malesef Şahin jantı demiyoruz burada :)
opel ilk bunu dizayn etmiş koymuş sonra apaçiler takınca üretimden almışlar :D:D

demek ne kelime haykırıyorum :D
:hıh: :hıh: :hıh:
Bi kerem benim janttır :kop: corsanın kapağıyla uyum sağlayan tek f kasa jantı :kop: Bu arada uygun fiyata 2.el kışlık lastik aldık ;) sahibide 2 ay kullanmış jantıyla beraber 300tlye mal oldu bize +zincirinide verdi saolsun :) 185/65/14
iymiş valla
güle güle eskit

........ " soyle yillar mi daha hizli bir kursun mu
boyle sensiz her gun biraz yok olusum mu " .... :(

dram yapma abi ne güzel makara kukara yapıyoz şurda
güzelmiş nerden bu sözler?

........ " soyle yillar mi daha hizli bir kursun mu
boyle sensiz her gun biraz yok olusum mu " .... :(

Gökhan Türkmen ' in Büyük İnsan şarkısıdır, arabadaki cd de remix i var.

Kız arkadaşım büyük hayranıda kendisinin yaklaşık 4 yıldan beri :)

teşekkür ederim. böyle bir sayfayı k,m açtı oluşturdu bilmiyorunm ancak her türlü soruma aldığım yeterli cevaplar ve önceki sayfalardaki seviyeli iletişim doğrusu insanı memnuın ediyor. iyi ki astra f almışım iyiki böyle bir sayfa var teşekkür ederim.
selam aramıza hoşgeldin.bu topiği acizane ben açtım:)

size ayrıca teşekkür etmeliym o zaman sağ olun ve eksik olmayın...

yay ıstıyen yokmu yavv :)

bedafaysa yolla meli hayır demeyik :D:D

Murat abii yarın Allah nasip ederse Gönen'e gidicem...Eğer fırsatını bulursam ararım seni görüşürüz inşallah...

ah be kardeşim yeni gördüm mesajını cebini aradım ama numara kullanılmıyor dedi..( 0 537 498 99 77 ) umarım uğrarsın tanışırırız.. ancak ct ve pazar hariç 17 den sonra gelmeye çalış işler baya yoğun izin almak sıkıntılı..

Geri