Hakan abicim filtreler tıkanmışhadi bakalım yaptırınca yazarsın sonucu

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakan abicim filtreler tıkanmışhadi bakalım yaptırınca yazarsın sonucu
Melii abi zaten pompa değiştiya 4 sene oldu hattahedersmı yaptırıcan sımdıı ben sana soyluyumm 5 bar benzın pompası koy portpolısh yaptırbulabılırsen derecelıı bull 140 pslere kadar cıkar bırde 12,5 sıkıstırmalı forget pıston koydunmu tamamdır cananvar gıbı gıdersın
![]()
Melii abi zaten pompa değiştiya 4 sene oldu hattabarını hatırlayamıyorumda
reglatörüde onun içinmi dedi bilemiyorum
zamanında port polish ide konuştuyduk kaldıydı ama dereceli forget piston filan abi bizi aşar
![]()
![]()
![]()
tam sıra headersa geldiydi aracın yağ yakması artınca kaldı (sebebi carbon cleandenmiş gerçi
) 3000 km oldu daha gram yağ eksiltmemiş
tabi yalçın abi saolsun verdi karışım işe yaradı
yağ eksiltmeyi kesince bizde kaldığımız yerden devam edelim diyoruz
Peki Melii abi bu reglatör nasıl işe yararmı![]()
Walla bilmiyorum önder şuan için çok memnunum aracı sıkmadıkça 100 kmde 5,5 litre yakıyo (tabi ş.dışı ş.içi ne zaman ölçmeye kalksam çok fazla çıkıyo zaten ustalarda verimli hiçbir zaman için ölçemezsin diyolarburak bu işlemlerden sonra bi benzinciye ortak olman lazım![]()
tak bi performans egzoz katı iptal et bide kutu içi hava filtresi tmmdır benzindede çok değişim olmaz
saol melii abi anladığım kadarıyla direk alakalıbenzın reguletoruu ucunda pompa saatıı gıbı bır sey var benzının bar basındınıı olcuyorr benım bıldıgım kadarıyla bnım arabamda yag yakıyorduu zamanlaa pıston erıdıısımdı komple yenıden yapıcagız ıderelık ben yapıcamm sonra yukenıcem tekrar gırıcem motoraa
![]()
hooooooooooooooooooooopppppppppp ne oluyor burdaaf cılerr sızıııı sevıyourm hepınızıız
![]()