burak arabana çok iyibakıyosun kimse alınmasın ben sedandan hoşlanmıyorum ama burağınki çok güzell![]()
Bak ben alındım şimdii...

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
burak arabana çok iyibakıyosun kimse alınmasın ben sedandan hoşlanmıyorum ama burağınki çok güzell![]()
mutlu abi murat abide atiker var..çokta memnun...lpg fırtınası estirelim bnce ya...taktır da düz vites ne kadar yakıyor öğrenelim..bence para çok sorun değilse italyan işi zavolli taktır...atikere göre daha iyi...ben kullanıyorumYa arkadaşlar en son İlkerle msn de konuştuğumda Lpg taktırmayı düşünmüyordum ama galiba fikrimi tekrar değiştirdimm..Atiker diye düşünüyorum ama güvenemiyorum bir türlü...Sonkez bir lpg fırtınası estirsek yılan hikayesi olmaz dimii..Murat abiii sen Atikermi kullanıyorsun....?
vallah mutlu abi utandırdın beniiBak ben alındım şimdii...koydurmayın benim arabanın resmini şimdii..
![]()
![]()
Nasıl fesatlandım,içim fıkır fıkır oldu...Sercan sende artık sedan seversin dimi..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vallah mutlu abi utandırdın beniiben satıyorum burak seni şampanyada neymiş
bordo olsun 5 kuruş fazla olsun...izmire gelirsen senin sedanla benm HB tanıştıralım..
![]()
mutlu abi maşallah demeyi unuttum maşallah güle güle 1000....Ee bu cevaptan sonra İzmir'e geldiğimde görüşürüz artık kardeşim...ama maaşallah demeyi unutma ..![]()
![]()
Bu arada tüp senin çok yakıyormuş yaa..Benim araba manuel benzinde 20 ytl ile ş.içi 100 km falan yapıyorum..dediğin gibi olursa hiç taktırmayayım ben o zaman...Ama şuda var Lpg olmayınca kendimi kısıtlıyorum..Gezemiyorum senin anlıcağın...Derler ya benzinli araba uzun yolda az yakar diye aynı şekilde lpg de uzun yolda ş.içi sarfiyatından dahamı az yakıyor aynı benzin gibi...?
sedan olarak tek hoşlandığım araba vw jetta..Sercan şu 2 konuda seninle katıksız aynı fikirdeyim...
1. Kırmızı ( sizinkiler koyu kırmızı ama özde kırmızı) olsun 5-10 fazla olsun....
2. sedan dan ben de hoşlanmam ..
Bende nekadar kibarda agrasifde kullansam 20 tl ye en fazla 110 km yaptım ..
Mutlu ben Atikeri sadece Türk malı olduğu için yada büyük bölümü Türk malı diye taktırdım... tabi fiyat avantajı da var... ve sen 3 nesil taktıracan yani benzin olmadan çalışan tip ten yani onlar daha da iyi sorunsuz kullanıyor arkadaşlar..bizim iş yerinde araçların nerdeyse % 90 LPG li 2yada 3 tane zavoli BRC var ama onlar arabaları sistemler üstünde aldı sadece bi arakadaş 2008 toyata ya prince taktırdı 2 küsür para verdi o da otomatik ve aynı yakıyoruz....