Oğuz gözümü korkuttun şimdii...Ya ben carbon clean yaptırıp,hatta egzos sistemini baştan aşşağıya kontrol ettirip taktırmak istiyorum acaba bir faydası olurmu...Daha bir yararı olurmu?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oğuz gözümü korkuttun şimdii...Ya ben carbon clean yaptırıp,hatta egzos sistemini baştan aşşağıya kontrol ettirip taktırmak istiyorum acaba bir faydası olurmu...Daha bir yararı olurmu?
Lpg ye geçme ısısı, devri ve süresi var. Süre çok uzun olursa tabi benzin sarfiyatı artar. Bende 5 ya da 6 saniye gibi birşey sanıyorum. Motor sıcaksa kemeri takıp arabayı vitese attığımda lpg ye geçiyor. Ama yok o kadar da beklemem diyorsan ayrı konu. Ama o yaptığının benzin pompasına zararı olur mu diye düşündürdü beni.doğru hatırlıyosun abi ben aracı aldıktan bir hafta sonra taktırdım taktırana kadar bile öldüm bnzin parasındn (otmtk)bnzinde çok fazla yakıyor..bn ZAVOLLİ taktırdım 1450 ytl ye..çok memnunum bi arkadaşa da taktırdık 2 hafta önce..bnm 1sene 5 ay falan oldu..tabikide ekstra masraflar oldu lpg taktırdıktan sonra mesela bana çeyrek depo bnzin bırak dediler bnde bi zmaan sonra takmamaya başladım..bnzin popmam yandı..artık çeyrek depodan düşürmüyorum..aslında bu bnm hatam..çekiş konusuna gelince daha bugün arabayı park ettikten sonra suyuna falan baktım..bir benzine aldım bir de lpg ye bnzinde daha sarsıntılı çalışıyor..güzel bir şey lpg çok gezenler için ben taktıralı 15000 km oldu km 10ykr faketse 1500 ytl yapar..daha fazla kar edemedim ama artık edeceğim.bir de buji kablomu değiştirdim lpg yüzünden ama o ucuz 35-40 lira arası birşey..lpg taktırırken bnce en çok dikkat edilecek şey güveniilir ve işini bilen yere taktırmak bir şey daha söylemek istiyorum uzun oldu ama....mesela bu söylediğim her sistemde yok ama bnde var mesela arabayı kısa süreli bir yere park ediyosun yine çalıştırınca bnzinde çalışıyor daha kısa sürede geçiyor gaza ama bnzin gidiyor..ben motor sıcakken lpg göstergesindeki tuşa basarak çalıştırıyorum direk gazda çalışıyor...daha az bnzinim gidio.ayda 20ytl
falan...
birde bnm ustam zavolli opele uyumlu demişti bana..bnde atiker ile zavolli arasında kaldım da..
lpg ciler 100km ye kaç lt lpg düşüyor ve fiyatı ne oluyor bi yazarsanız süper olcak
ben bayramda abimin lpgli unosunu kullandım izmit eskişehir arası, sanki çok bişey fark etmedi gibi geldi fiyat olarak