Aman abi naptın ya 12000 verdiler de satmadıkalican satmaya çalışıyoruz ama sıfır arçla takasta 8000 veriyorlar.

Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aman abi naptın ya 12000 verdiler de satmadıkalican satmaya çalışıyoruz ama sıfır arçla takasta 8000 veriyorlar.
Sercan bende senin gibi aynı şeyi düşünüyorumalican satmaya çalışıyoruz ama sıfır arçla takasta 8000 veriyorlar.
bayi mi verdi 12.000 ytl.. iyi vermiş..şimdi kaç verirler acaba?ya aslında onlarda haklılar...sıfır araçlar bu kadar ucuzken ikinci el araç almak istemiyorlar..izmirde 5 opel bayisi ile görüştüm 3 ü ikinci el araç almıyoruz dedi..bu arada yeni favorim (japon teknolojisinin )yılın aracı olan mazda 2..23bin kusur satsaydım 12ye alcaktım ama artık vazgeçtim..şimdi bir kılıf yaptırcam özel..süper olacakAman abi naptın ya 12000 verdiler de satmadıkbizde biraz fazla mı abarttık naaptık
gerçi satsak ne alıcamızı bilmiyoruz en son 2001 vectra cdx lere baktım lpg yle birlikte düşünülebilir gibi aslında
bir, bir buçuk seneliğine ama sonrada bu kadar zaman daha kullanıp yeni maceralara atılmamak lazımmış gibi geliyor insignia yı kafaya taktım çünkü
geç olsun bizim olsun mantığındayım da
bu gidişle biraz daha astrayla yola devam
![]()