tampon ve marşpiyele bayıldım ben oysa ki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önder üstteki araca bayıldıım..Gerçektende zıpkın gibi duruyor....Allah nasiip ederse bundaki Gsi ön kaputundan istiyorum..Ayrıca Efe'nin paylaşımındaki abartı arabanında aynalarını..Küçük ayna ama kullanışlı....En azından zırt pırt kırılmaz...abartı bi örnek daha
gsi body kit
![]()
![]()
YANLIZ SÜPER OLMUS YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAsarı olana bittim tampon aynımı plakayı doldurtmus baska napmıshımm ortadaki çizgileri doldurtmus ??? arkadan görüntüüsü varmı bendemi böle yaptırsam:d ama silecek kötü olmus ama tampon süper yaaa az bekliyimde bende yaptırcam taktım sindiabartı bi örnek daha
![]()
gsi body kit
![]()
![]()
BU SON RESİMDEKİ TAMPONLAR ÇOK HOŞUMA GİTTİ . ÖNCE ÜST KISIM DOLDURULMUŞ SONRA BOYANMIŞ (MALİYETİDE FAZLA DEĞİL)
![]()
İşte olay budur gerçekten çok hoşuma gidiyo bu body kit bence gerisi boş OPEL zamanında bu kasalar için en ideal body kiti bulmuş bencegsi body kit
![]()
Burak sana sonuna kadar katılıyorum...Bencede olay budur..Gerçekten cok iyi...İşte olay budur gerçekten çok hoşuma gidiyo bu body kit bence gerisi boş OPEL zamanında bu kasalar için en ideal body kiti bulmuş bence![]()