Selam arkadaslar bi konu açmam gerektiğinde ne olursa olsun burayamı açmam lazım acaba bende f çilerden olmuşam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
işte ben de özeniyorumbeyler kışın da olsa 3-5 dk çalıştırdım klimayı ki yaza sorun çıkarmasın diye hep merak ederdm ...yazın camları kapalı ''' ya bunlar pişmiyormu diye''' tabiki şaka millet ama o usta halt etmiş bizim arabaların klimaları döneminde ki teklonloji kullanıyor ve bayırda arabayı baya kasıyor yakıtı net hesaplamak da imkansız gibi.
Valla pişiyoruz ayıp oluyor ha...![]()
yok yaw site altında küçük bi arkadaş grubuyuz bizSelam arkadaslar bi konu açmam gerektiğinde ne olursa olsun burayamı açmam lazım acaba bende f çilerden olmuşam
geçmiş olsunArkadaşlar yardım!
Bugün okulun bahçesinde çocuklar topla arabanın ön camını patlattılar.Sağı solu aradım fiyatı sebebiyle yan sanayi taktırmaya karar verdim.Orjinali 250-275 YTL+yapıştırıcı +işçilik=400 YTL civarı.Yan sanayi 180YTL .
Acaba çok fark var mıdır aralarında kullanım ve kalite açısından.Yan sanayi olduğu için biraz tedirginim ama para da yok.Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
selam arkadaslar,
bende f kasasinin hatchbackinden almayi düsünüyorum.
1998 Model 1.6 16V almak istiyorum. 100, 105 yada 110 Beygirlik olacak. Bazilarinda 115Beygir olaninida gördüm.
Tavsiye edermisiniz ? Artilari ve eksileri nedir arkadaslar bu arabanin ?
Ben sürati severim, surati ne kadardir ? yani son sürati? Ve kalkislari hizli mi serimi ? Performans ve konfor bakimindan nasildir ? Sürerken keyif veriyormu?
benzinlisi ne kadar yakiyor? ve LPG de ne kadar yakiyor ?
biraz bilgi verirmisin arkadaslar?
Tesekkürler
Selam arkadaslar bi konu açmam gerektiğinde ne olursa olsun burayamı açmam lazım acaba bende f çilerden olmuşam
Arkadaşlar yardım!
Bugün okulun bahçesinde çocuklar topla arabanın ön camını patlattılar.Sağı solu aradım fiyatı sebebiyle yan sanayi taktırmaya karar verdim.Orjinali 250-275 YTL+yapıştırıcı +işçilik=400 YTL civarı.Yan sanayi 180YTL .
Acaba çok fark var mıdır aralarında kullanım ve kalite açısından.Yan sanayi olduğu için biraz tedirginim ama para da yok.Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.