Önder öle diyonda inan artık fazla bi değeri kalmadı bizim araçlarınbas depoya kaliteli benzini barışırsınız gene![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önder öle diyonda inan artık fazla bi değeri kalmadı bizim araçlarınbas depoya kaliteli benzini barışırsınız gene![]()
Ölede kerim abi dediğin gibi masraflar olmasaaman burak bak yakıştıramadım sanaf kasa aşkı bambaşkadır. (tabi şu masrafları olmasa daha iyi olacak ama
)
İşte Hakan abi aracımdan soğumamın bi sebebide buburakçım patlak egsoz yakıtı da arttırır, çekişi de düşürür
inşallah diğer problemin sadece benzindendir,bitirince geçer...
dediğin doğru bizim araçların pek ederi kalmadı artık,o yüzden satmayıp klasik muamelesi yapmak şart oldu bana![]()
Önder öle diyonda inan artık fazla bi değeri kalmadı bizim araçlarınnerdeyse 4.nesil astra banda çıkacak oda tabi bizim kasaları olumsuz etkiliyo ve donanım olarakta fazla bi farkı yok
motor desen standart bilindik 100hp motor
şuanda bana civic daha sıcak geliyo
gerçekten motorları harika
konforuda astrayı aratmaz gibime geliyo bide aracın kaportası iyi olsa hiç düşünmeden alırım
bide böle yolda arıza filan verince iyice soğuttu kendisinden bide silkeleme yaptı falan hele tümden soğudum
![]()
![]()
![]()
ama yazın susturucu bide bakıma girdimi heralde kendine gelir yoksa kafa kafaya bi başka modelle değiştiririm dicem lakin 12bin ytlye kafama göre araçta yok
yine en iyisi bu
![]()
Bak çok iyi bi noktaya deyinmişsin önderburak şimdi şöyle bi gerçek var ki bizim aracları satıp üstüne bi 10bin ytl eklemedikten sora alacağın araç içine sinmez o kadar parayı verdikte ne oldu dersinayrıca aracı bakıma soktuktan sora o sorunlarının düzeleceğine inanıyorum hem 100hp i küçümseme ağırlık 1065kg olunca çok işe yarıo hem olmadı kat iptali +son susturucu yaparsın bizimki öyle gayet ii hem sesi de hoş oldu homurdanıyo arada
yeni insignia gelene kadar bu araçtan başkasını düşünmem şahsen
F kasa aşkımız engellenemez:rock
bnde iice fanatik oldum ha
Bak çok iyi bi noktaya deyinmişsin öndergerçekten 100binlik bakımından çıktıktan sonra yolda durmuyordu
aradan 2,5 sene geçmiş yağ değişim kartına baktımda
haliyle yağ filanda zamanla özelliğini kaybetmiştir
bide yazın büyük ihtimal carbon cleande yapılacak
kendine gelirde işte şuan bindiğim araçlar harika
onlardan inip kasırgaya bindimmi bocalamaya başladım
aramızda yakınlık kalmadı gibi
ama uzun süre kendi aracımı kullancam inş. aradaki buzları eritiriz
Önder bide egzozda patlak var ama tam nerde bakmadık eğerki son susturucu gittiyse performans takmayı bende düşünüyorum babamlada anlaşırsak büyük ihtimal performans egzoz takarım ama herşey daha taslakta
![]()
Burak masraf konusunda benden kralınız yok o açıdan rahat olÖlede kerim abi dediğin gibi masraflar olmasa3 senedir ilk defa arıza lambasını yaktı ve inan moralim bozuldu
bide adi benzinden belki enjektörlerdede benzin sayesinde tıkanmada olmuştur belki
yazın durumu anlaşılır
çünkü bu silkeleme hayra alamet bişey değil
bakalım bakıma girince toplamazsa kendini satılır yani böle hiç zevk vermiyo
ama yinede kıymetinide bilmek lazım kaç aydır patlak egzozla gezmişim
ve fazla yakıt yaktığınıda çözdük
sıkıntısı varmış meğersem
![]()
Hocam geçmiş olsun.çatlayan yeri elmasla çizdirseydin bari.ilerlemesin çatlak diye.hocam yan sanayi camın dezavantajı hızı fazla göstermesi olur.çünkü orijinal camda hız belli olmuyor:good:ama çok fiyat farkı var ve bence değmez.arkadaşlar bu arada bugün ön camıma torosun biri taş fırlattı ve çatladı.servis 400 ytl diyor ama 130 ytl ye takan yerlerde var. 130ytl lik camın artı ve eksisi nelerdir. tekrar kırılma durumunda tehlikeli olurmu.