istersen gelme 
isim güzel seçim ama dimi
, şöle iddialı olsun dedim

isim güzel seçim ama dimi

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet f ci kardeşlerim, öncelikle cümleten günaydın hayırlı cumalar.
konulardan takip edebildiyseniz Orca nickli ersin kardeşimizin kızı dünyaya geldi, onla tebrikleşirken lafı açıldı bikaç mesaj sohbet ettik, sonra dedim f ci kardeşlerimle de paylaşayım sevincimi.
amca oluyosunuz hepinizkısmetse ekim ayında oğlumuz Oğuz Kaan dünyaya gelecek.
konulardan takip edebildiyseniz Orca nickli ersin kardeşimizin kızı dünyaya geldi, onla tebrikleşirken lafı açıldı bikaç mesaj sohbet ettik, sonra dedim f ci kardeşlerimle de paylaşayım sevincimi.
Hakan abi tebrik ederim. Sağlıklı hayırlı bir evlat olur inşallah. Allah analı babalı büyütsün.
Allah analı babalı büyütsün Hakan abi Demek artık junior Fcide geliyo![]()
Tebrikler hakan abi Allah analı babalı büyütsün ilerde Fsaneyi devralır artık![]()
Teşekkürler kardeşlerim. Artık unu eleyip eleği asma aşamasına yaklaşıyoruz
çok fanatik f ci olacak o kesin
şimdi baba olma da söz konusu olunca şöyle ciğerli station - sedan (omega-passat-signum gibi) arabalara gözüm kaymaya başladı, kısmet olur da bir de öyle bişey alabilirsem tam süper olcak
şu ilk çalışmadaki sekonder pompanın sesi olmasın o? benzin pompasından geldiğine emin misin? arka koltuğu kaldırıp dene ses daha belirgin olur ponpadansa.