iyi haftasonları herkese
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
amin cümlemize inşallah.
Sağolasın kardeşim.
ev büyük olsun diye ev aramaya çıktım zaten Efecim, 2 odadan 3 odaya geçtik
dün başıma gelenleri anlatsam bitiremem, evi nakliye firmasına verdim taşıma için, babam başlarında durcak nasılsa garantili sigortalı diye gittim işe.
eşim aradı bikaç parça cam kırdılar yok biz kırmadık, yok onun zararı olmaz gibi laflar ettiklerini söyledi.
hemen atladım gittim, bi baktım adamlar babama dayılanıyo, önce baya bi hırlaştık adamlarla, sonra patronlarını aradım o daha manyak çıktı
baştan garanti veren şerefsiz kıvırmaya başladı, hasarımı kesip veriyorum adamlarının parasını dedim yüzüne kapadım.
adamlar da çok hasar yok bizim rızkımızı kesiyosun gibi laflar ediyolar, bi ara tatışma kızıştı baktım biri tornavidayı çekti sallıyo banabaktı bende tepki yok çekildi.
neyse uzun lafın kısası babam orda olup beni sakinleştirmese bi araba sopa yiyip bide üstüne tornavidayı böğrüme yiyip kalıyodum evin önündeucuz yırttık
aman diyeyim taşınacak olursanız uzak durun böylelerinden.
ev büyük olsun diye ev aramaya çıktım zaten Efecim, 2 odadan 3 odaya geçtik![]()
arabaya biniyorsunyeni arabamın yakıt tüketimini soruyodunuz ya buyrun ekledim..kimse f kasa çok yakııyo demesin bu resimden sonra
![]()