greene para vermem bi faydasıda yok...ışık abinin lafa bakarsak +20 hp:d
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
greene para vermem bi faydasıda yok...ışık abinin lafa bakarsak +20 hp:d
Filtrenin ömrü ne kadar? temizlenip kullanılıyormu? yoksa 10.000 de değişecekse 150 çok fazla.fiyat biraz yüksek ancak gerçekten kaliteli filtre green marka
kutu içi alınacaksa zaten ya k&n ya da green alınır bunlarında belli bir fiyatı oluyor![]()
Filtrenin ömrü ne kadar? temizlenip kullanılıyormu? yoksa 10.000 de değişecekse 150 çok fazla.
oo üşenmesem de ben de yapsam.Bugun koltukları tabanı ve kapı döşemelerini halı yıkama makinasıyla yıkadım 1 saat falan sürdü çıkan kiri anlatamam simsiyah hava güzeldi koltuklar kurudu sonuç mükemmel burdan koltuk yıkamaya 150 ytl isteyen yıkmayacıya selam olsunbirde sonax ın cilasını attım kı ışıl ışıl oldu...
Geçen yaz kaktırma el arabalarıyla hurda toplayan eskiciden arçelik halı yıkama makinasını 5tl almıştım sadece 1-2 sefer kullanılmış yeni sayılır.bide 7tl'ye pioneer bas amfisi almıştım bas kabloları dahil.halı yıkama makinsını vereyim kullan diyecem ama çok uzaktasınhalı yıkama makinesi bulsam bende yıkayacağım![]()