teşekkürler, sağolun...hayırlı olsunn
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
teşekkürler, sağolun...hayırlı olsunn
ooo usta fsaneci hoşgeldin.
sen bu fsanenin ustasısın, alıp almayacağını sen daha iyi anlarsın.
aman yağ yakma sorununa dikkat et.
fiyat güzel 10000e indirmeye çabalayın bence belki son bi ikram( sürücü airbag yok ) ancak almışken gls yada en azından hava yastıklı olanları tercih etseydiniz keşke
Halil hoşgeldin...Baktığın araç güzel sağlam araca benziyor...Yalnız resimlerde gözüme şoför koltuğunda sıkıntı varmış gibi bir durum takıldı..Sanki kapıya dogru yamuk..Onada dikkat edersin..Fiyat Klima farkıyla 10.300 tl iyi bence..
Yalnız o jantlar Astra G jantı değil 95 sonrası makyajlı kasa GSİ jantı![]()
arkadalar merhabalar; yine izne geldim ve yana yana araba aramaya başladım, ve bir efsane buldum; 1996 model 1.6 16v ecotec motor sıralı lpg klima ve hd var; 15 astra g jantı ve v serisi lastik var; açık yeşil renkli bel altı boyalı 165000 km de; motora falan az önce baktırdım;kaportaya baktırıp yarın almayı planlıyorum , en son 10300 tl ye anlaştık sizce fiyat nasıl; bu da link http://www.araba.com/2243865/Opel Astra 1.6 ....
bu da benim Fsane. 2 ay oldu alalı. şimdilik çok kullanmıyorum zaten aldım ilk sürprizi akü olduinşallah en kısa zamanda yeniliycez aküsünü sonra da binmeye başlarız yavaş yavaş
![]()
Egr valfini temizlettim değişsem parça 170 ytl falan değmez usta sen gel temizlerim değişme boşuna diyor bu ara 2000 km yaptım hemen belli etti kendini yakında öğrenecem nasıl söküldüğünü alacam bi wd 40 söküp söküp temizleyecem araba gül gibi devirlenmesi duruşu gidişi herşeyiyle 15te verseler satmam şahsen zaten ileride imkanım olursa bunu hiç satmayım diyorum kaskoyuda devam ettireyim nasip kısmet.
Maşallah güzel araçmış Allah ağız tadıyla bindirmek nasip etsin![]()