Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşların slx jantı diye dalga geçtiği jantlarımdan öneririmArkadaşlar benim yeşil garibime vicdan azabı çektiğimden biraz ilgilenme vakti geldi diyorum. Önce ; jant ile işe başlamak istiyorum.Bizim araçlara uygun olanları linklerseniz sevinirim. ( 14' olmak zorunda)
Hepinize iyi akşamlar...
iceboy tırıs tırıs ettin böööö ettin beni yaaa kardeşimtavsiyen için tşkler bunu göz önünde bulundurucam. opel servisden ziyade ilk önce opel'ci kral bi tane ustam var ona gidip göstericem gerek kalırsa aracı ona da bırakabilirim.. yarın ola hayrola demekten başka çarem kalmıyo
alternatör kaynaklı da olabilir sorunun ışıkların parlaklaşması vs. olduğundan, bilmem olur mu ama voltaj akım falan yükseliyo olabilir, o sebepten de sensörler sapıtıyo olabilirofff offfff sorunum hala devam ediyor sabah sabah moralim -1905
en sağdaki kırmızı emniyet kemerli ışık ne ışığı acaba?
arkadaşların slx jantı diye dalga geçtiği jantlarımdan öneririm14'
ama nerden alınmış bilmiyorumtakılı almıştım ben aracı
alternatör kaynaklı da olabilir sorunun ışıkların parlaklaşması vs. olduğundan, bilmem olur mu ama voltaj akım falan yükseliyo olabilir, o sebepten de sensörler sapıtıyo olabilir
bi kontrol ettir istersen.
şarj dinamosundan olabilir diyorlar da şu en sağdaki ışığa bi anlam veremedim ne ışığıdır ki o..
en sağdaki kırmızı renkli noktalı emniyet kemerli ışık nedir bileniniz varmı?
ağzınızdan yel alsın yahu.. iceboy peki o halde aracı nasıl sattın?