Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni aldığım aracıma az önce opel servis'de expertize soktum. ve sonuç bir karış surat
Komple boyalı, Sol ön ve arka kapı saçları değişik, Ön sağ far tarafından hafif düzeltilmiş ve boya var, Arka sol stop tarafından hafif düzeltme var, Ön sağ ve sol amortisörler değişecek, Arka sağ ve sol amortisör değişmiş orijinal değil, Ön sağ ve sol rot başları değişecek, Arka egzos değişecek, Lastikler yıl olarak ömrünü doldurmuş değişmesi gerek, Triger'i de değiştirilmeli.
Rapor böyle yani. Adamları toplayıp konuştum yorum olarak sol ortadan kazalı, ön ve arkadan hafif kazalı(normaldir olur araba 12 yaşında). Yani yani yani üstüme almasıyla birlikte 2000tl masrafı ve komple boyalı bir aracım olacak.
:'( aracı geri vermek için birazdan konuşacağım. sonuçları aktarırım..
netten yatıyor en azından yapıkredidenF ciler çok pis radara girdim ceza da bana girdineyse çıkacağı varmış dedik kabullendik.
sorum şu, bu cezayı bankadan ödesek internetten yine erken ödeme indiriminden faydalanabiliyor muyuz? yoksa illa vergi dairesine mi gidicez?
indirimden de faydalanılıyor mu peki netten yatarken?netten yatıyor en azından yapıkrediden