Upps pardon...Galiba çabuk unuttuk Ngg yi..Artık şu yeni bebeğide söylesen rahat etsek bizde..![]()
O bebek bir coupe. Dahada ip ucu yok abi

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Upps pardon...Galiba çabuk unuttuk Ngg yi..Artık şu yeni bebeğide söylesen rahat etsek bizde..![]()
O bebek bir coupe. Dahada ip ucu yok abi![]()
Bizim garajda yağ yakamayan tek araba Alican'ın arabasıdır..Diğer herkesi arabası yağ yakıyor..Bu normal hatta Alican'ın arabası için anormal diyoruz biz..Yağ yakmasının azalması çok güzel...Bende YAğ değiştirirken Hollanda malı Fin25 koydurmuştum..O zamandan beri gram eksiltmedi.. Yağ markam BP 10w40
HeheYakıyorda öyle litre litre eklenecek kadar yakmıyor Allaha şükür. Bizim başka problemlerimiz var astrayla
Acayip buhar yapıyor bir çare bulamıyoruz. Filmlerle birleşince yağmurlu havada araba kullanmak işkence oluyor.
Alican buhar yapıyor diyorsun ön cammı buhar yapan...Birde motor suyuna bir bak bakalım eksilme yapmışmı..Bende amma buhar yapıyor diyordum..meğer kalorifer peteği patlamış..Değiştirdim Halloldu..