Astra f kasa diş dikiz kirildi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tharun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tharun

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar üşengeçliğim dolayısıyla bugün başıma bir iş geldiki sormayın. Herzaman garaja koyduğum arabayı akşam nasıl olsa çıkacağım diye kapının önünde bıraktım. Akşam arabanın içine girdiğimde sol dikiz aynasının kasasının kırıldığını farkettim. Öncelikle bunun tamiri var mı? Yoksa bana bunun maliyeti ne kadardır? Bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler..

50 tl ye iki adet almıştım bence bagajında yedek bulundur , kolun çarpsa kırılıyo

orijinal ya da yan sanayi fark edermi? Birde ben alsam kendim montajını yapabilirmiyim? Teşekkürler

kendin monte edebilirsin daha önce kapı pandzotu falan sökmediysen aldığın yere taktır temiz olsun

Peki orijinal ya da yan sanayi fark edermi?

yan sanayi al ucuzdur, başka farkı olmaz.
her seferinde orj alcam dersen çok masraflı olur

Tamam çok teşekkür ederim.

f kasa sorunlarımızı ve hayranlığımızı paylaştığımız bi başlık var üye otomobilleri altında, oraya da uğra ara sıra yararlı bilgiler çıkıyor ;)

Orjinal olanın aynasında çizgiden sonrası dış bükey, kör nokta kalmıyor baktığın zaman, yan sanayilerde sadece çizgi var:D dış bükey falan değiş. çizgiyi traşdan yere koymuşlar:D

Teşekkürler arkadaşlar.Yan sanayi olanını 20tl ye aldım. Bakalım artık geriye montajı kaldı.

Geri