Astra f kasa diş dikiz kirildi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tharun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
montaj cok kolay , tweterların olduğu bölümü hıfıfce esneterek cek 3 tane vida cıkıo , vıdaları sok , yenı aynanı tak vıdaları sık , bukadar.

Teşekkürler arkadaşlar.Yan sanayi olanını 20tl ye aldım. Bakalım artık geriye montajı kaldı.
20tl iyi almışsın.ben iki hafta önce sordum yan sanayiye 35tl dediler.acaba yan sanayide marka marka fiyat değişiyomu.yoksa 20tl aynayı 35tl satıyorlar.alacak olursam farklı parçacılara sormak lazım

ayna kapağı ayrı bi parça ise orjinal camı kullan derim yani sadece kapağıeski aynana aktar yada eski camı yeni aynaya

Gls değil sanırım aracınızın bizimki kırılsa birde boyatması var.

Direkt toptancıdan aldım. Ondan olabilir bu fiyat adam pek satmaya gönüllü olmadı ama oraya kadar gidince hayır diyemedi. Bugün kırılan parçama da baktım ama maalesef oda yan sanayi dış bükey değil uç kısmı. Çok önemlimi bu? Bu şekilde idare edermi yoksa ayna alayımmı? Bu arada evet GLS değil o yüzden boyatma derdim yok.

montaj cok kolay , tweterların olduğu bölümü hıfıfce esneterek cek 3 tane vida cıkıo , vıdaları sok , yenı aynanı tak vıdaları sık , bukadar.

Yarın sabah kendim takacağım. Arabanın iç kısmında bulunan ufak parça çıkartmada birazcık sorun çıkartacak gibi. Ama yarın deneyeceğim. Teşekkürler.

Gls değil sanırım aracınızın bizimki kırılsa birde boyatması var.

Uata benimkide GLS seninkinin aaynı renginin hb ği , ben boyatmadım siyah duruyor, çünkü sürekli kırılıyor.

Geri