Astra f ''CGG 68''

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34BCT70
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Berkay tatilden sonra gelimde bi pasta cila atalım senin arabaya sonra bizimkine geçeriz :D
olur olur süper olur:D sen bi git gelde hayırlısıyla.gelmişken sinyallerı değişiriz arka stopları yaparız:D sen anlıyosun o işlerden:D

güzel araba maşallah.sislere de xenon çakman lazım.daha hoş olur bide sinyalleri 98 astra sinyalleri beyaz oluyor onlardan yapabilirsin.kazasız belasız

güzel araba maşallah.sislere de xenon çakman lazım.daha hoş olur bide sinyalleri 98 astra sinyalleri beyaz oluyor onlardan yapabilirsin.kazasız belasız
teşekkür ederim saolun
sislere zenon taktıracaktım ancan sis farlarının biri mercekli biri normaldi.yani gece giderken yan yana 2 tane motor geçiyormuş gibi olacaktı:D ekstradan merceklı sis alsam 80 tl o yüzden takmadım:)
sinyalları yakın zamanda değişiyorum..

olur olur süper olur:D sen bi git gelde hayırlısıyla.gelmişken sinyallerı değişiriz arka stopları yaparız:D sen anlıyosun o işlerden:D

Tamam bekle ama he :D ben yokken elleme canım sıkılıo evde zaten

kardes kazasız surusler cok temız aracın .avatardakı jantlara noldu onlar daha saglam duruyor .

kardes kazasız surusler cok temız aracın .avatardakı jantlara noldu onlar daha saglam duruyor .
saolasın abi kendmden çok bakıyorum:D
avatardakıler shop la yapıldı gerçek değil ne yazııkkı :D:D:kop:

sislere ampul takım diyorum ancak 8000 gibi yani mavi renk yanan varmı?taktıran varsa marka ve fiyat yazsın lutfen:)

Maşallah kazasız belasız sürüşler.

Maşallah kazasız belasız sürüşler.
teşekkür ederim abicim.sizin araçta çok güzel:) özelliklede rengı:D

Geri