Astra F Angel Eyes

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan buraqh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

buraqh

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Astra f için tuningpiyasa'da angel eyeslar var fiyatta uygun gibi sitede bu sitenin reklamı var bildiğim kadarıyla forumda bu siteile ilgilnenen yada burdan ürün alan var mı?

Ürünün linki http://www.tuningpiyasa.com/pinfo.asp?pid=1038

Aslında ben aracıma böyle bişey düşünüyorum ama bitaraftanda orjinalliğini bozmak istemiyorum.hem çok fiyat çekmişler hemde ampullere 1 ay garanti vermişler.en genci 11 yaşında olan araca 333 tl verip farları değiştirmek bence fahiş fiyat.üstelik bu fiyat sanırım tek birtanesi için gibime geldi.eğer çifti içinse fena değil ozaman:D

Bence fiyatı süper :) Sonuçta F kasalara angel far çok yakışıyo ;)

fiyat çifti için arkadaslar gayette güzel duruyo ledi çektinmi:D

ben ankarada finspeedden almıstım 350 ye sonra mercekler flan titriyodu değistirdiler hemen sağolsunlar artı ampuller zaten sarı olduğundan sökcen xenon takcan mis gibi oluyo

En cok korktuğum şey su fln alması bakalm bugun sipariş veririm herhalde...

valla su alma konusunda korkmayın arkadaslar.Birçok arkadasla karsılastım angel kullanan, su almayan kişi sayısı yok denecek kadar az :D benim aracımdada var her yıkamada sol ön su alır 1 2 saat far açık gezerım kuruyunca sorun kalmaz :D

fiyat çifti için arkadaslar gayette güzel duruyo ledi çektinmi:D

ben ankarada finspeedden almıstım 350 ye sonra mercekler flan titriyodu değistirdiler hemen sağolsunlar artı ampuller zaten sarı olduğundan sökcen xenon takcan mis gibi oluyo

Bunun orjinal halinde ışığın rengi sarımı ve sarı iken aydınlatması nasıl, mesafe olarak soruyorum.orjinal farlardan daha az aydınlattığı söyleniyor?

çok yakışmış bu arada güle güle kullan.

ben tek birtanesi içinse fiyatı yüksek demiştim.çifti içinse gayet iyi bencede fiyatı:D

Siparişi verdim cumartesi elimde olur pazarteside taktırırım herhalde çağatay su almaması için taktırmadan silikonlat dedi öyle yaparız artık.

Silikonlayınca su almaz heralde....

Geri