Astra F 1.6 16 Valf NB Acil Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kovaci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kovaci

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
t

t

Son düzenleme:
Sanırım konu hakkında bilgisi olan ya da daha önce başına gelen kimse yok, Alpacino ve Kral'a teşekkürle usta yardımları için.

Debriyaj balatanız kaçırıyor anlattıklarınıza göre.El frenini sonuna kadar çekip 1. viteste arabayı rolantide yada çok az gaz vererek kaldırmaya çalışın.Eğer stop eder veya patinaja dişerse debriyaj sağlamdır.Eğer ne stop ediyor nede tekerlekleri zorlamıyorsa balatanız bitmiştir...

Debriyaj balatanız kaçırıyor anlattıklarınıza göre.El frenini sonuna kadar çekip 1. viteste arabayı rolantide yada çok az gaz vererek kaldırmaya çalışın.Eğer stop eder veya patinaja dişerse debriyaj sağlamdır.Eğer ne stop ediyor nede tekerlekleri zorlamıyorsa balatanız bitmiştir...
Yardım için teşekkür ederim, ancak şubat ayında aracı aldığımda baskı balata bitik durumdaydı 400 lira masraf yaparak yeni değiştirdim, bu arada atladığım bir konu var; Triger seti ve devir daimi değiştirdikten sonra bu sıkıntı meydana geldi desem.
Gerçi trigeri değiştirmeden önce fazla binmemiştim (yaklaşık 400 km felan bindim) ama tirger den sonra direkt farkettim sıkıntıyı.

trigerini değiştirenlere güveniyor musun? atık falan takmasınlar?

trigerini değiştirenlere güveniyor musun? atık falan takmasınlar?
Hakan bey merhaba,
Triger için uzun araştırmalar yaptım ve triger hakkında hiç bilmediğim şeyleri öğrendim, Ankara Yazıcıoğlu Opel Servisinde bizati başında durarak orjinal GM set ve devir daim takıldı ve denendi.

Geri