astra edition

Opel Astra Edition 2000 64.000 km ve araç daha yeni alınmış temizlikte değişeni boyası kazası yok cok sukur daha uzerinde orjınal lastıklerı duruyor AMASYA da durdurup arabaya pazarlık yapmak isteyenler oldu 22000 Tl yi reddettik fiyattan değil değiştirmek istemıyorum Editionu enjoy la kıyaslamam ben :)

Opel Astra Edition 2000 64.000 km ve araç daha yeni alınmış temizlikte değişeni boyası kazası yok cok sukur daha uzerinde orjınal lastıklerı duruyor AMASYA da durdurup arabaya pazarlık yapmak isteyenler oldu 22000 Tl yi reddettik fiyattan değil değiştirmek istemıyorum Editionu enjoy la kıyaslamam ben :)

Yani Ne Gerek Var Satmaya Bende Dun Sahibindene Baktımda Km Az Temiz Doğru durust yok olanlarında fıyatları digerlerinden biraz tuzlu. 22bin normal vermısler o temızlıge Bende Aracı Aldıgımda Orjinal Lastıkler duruyorda ben degıstırdım guvenlık sebebıyle aradan 8 sene gecmıs omru tukenmıs zaten aracın Yedek Lastıği Felanda Hiç kullanılmamıs cızgılerı daha duruyor :) 66 da almıstım 75bin km de smdı :)

cd den ne farkı var bu edition un.

cd den ne farkı var bu edition un.

Spor Koltuk
Sunroof
Cd çalar
On Konsol Gri Kaplama
Celık Jant Farkı benım bıldıklerım bu kadar edıtıonu olan arkadaslar daha ayrıntılı bılıyorlardır

Spor Koltuk
Sunroof
Cd çalar
On Konsol Gri Kaplama
Celık Jant Farkı benım bıldıklerım bu kadar edıtıonu olan arkadaslar daha ayrıntılı bılıyorlardır

ön konsol gri değil siyah...

cd den farkı :

jant değişik
spor koltuk
4 eirbağ
cd çalar
sunroof
birde tüm editionlar gümüş gri renk cd de her renk mevcut.

birde benim için en önemli fark araba bi başka duruyo her haliyle cd gözüme pek hoş görünmüyor ama edition gözümü almıştır her zaman (kişisel görüşümdür)

22 lirayı gördü geçenlerde hala direniyorum :)

aracı aldık arkadaşlar 19700 tl. ekspertiz raporunu aldık arka çamurlukta boya var araçta değişen yok. araç ilk sahibinden. bana aracı bilen bi arkadaş arkadan kazalı çamurluk ve bagaj değişik galiba demişti. sadece arka çamurlukta boya varmış... ilk kez otomatik araba kullanıyorum birz zor oldu ilk gün ama alışırsan çok rahat...

aracı aldık arkadaşlar 19700 tl. ekspertiz raporunu aldık arka çamurlukta boya var araçta değişen yok. araç ilk sahibinden. bana aracı bilen bi arkadaş arkadan kazalı çamurluk ve bagaj değişik galiba demişti. sadece arka çamurlukta boya varmış... ilk kez otomatik araba kullanıyorum birz zor oldu ilk gün ama alışırsan çok rahat...

Hayırlı Olsun Sırf Bende Otomatik Vites Diye Sport Enjoydan Vazgecmıstım fıyatıda cok ıyıydı sımdı pısmanım keske alsaydım dıye gule gule kulllanın

Geri