Vallahİ benim arabam yeni 1 yaşında daha.Ama çok memnunum eastronikden .Çok şükür bir problem yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dayım corsa easytronic almayı düşünüyor. Ben onu easytronic sorunları yüzünden caydırmıştım birkaç gün önce. Şimdi ne dersiniz easytronic alınası oldu mu?
2004 te sıfır aldığımız corsa easytronik i 7 sene kullandık. ben bir sorun göremedim kaldıki harikaydı. ee nasıl oluyor bu bir taraf memnun diğer taraf duyduğuna göre memnun değil. buraya easytronik le sorun yaşamış olanlar yazsın bakalım nelermiş sorunlar...
komşunun easytronikti yok yemin etti, tanıdık aldı tövbe etti gibi hurafeler dilden dile yayılınca malesef dedikodu önüne geçilemiyecek boyut kazanıyor..
eğer biz 2004 yılında bu easytronikler bozuk muhabbetini duysaydık o corsayı almayacaktık ve biz o corsanın 7 sene bütün ailece keyfine varamayacaktık.
yani bakılana ve duyulana göre easytronik araba gördükmü kaçalım, alanlarla dalga geçelim gibi bir durum çıkıyor ortaya.....eleştirirken bu tip araç kullanan arkadaşlarıda düşünmek lazım. içlerine kurt düşürüp sevdikleri veya hevesle bindikleri araçlardan soğutmayalım...
Astrayı almadan önce çok araştırdım kulaktan dolma kesin olmayan bir memnuniyetsizlik vardı ama çok büyük sorun yaşayan okumadım. Şimdi en büyük sorun ya beyin olur yada balatadan. Balata biterse nasıl değişecek ?