astra cosmo renkli ekran

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ssahin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ssahin

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Astra enjoy'lara elegance seçeneği eklendikten sonra cosmo'larda renkli ekran standart donanıma eklendi olarak birşey duydum.Bunun doğruluk payı nedir?Yoksa Astra Enjoy'a Elegance paket ekleyerek almak daha mı mantıklı?

dostum tam bi bilgim yıok ama yazdıkların doğru olabilir bazı tanıtımlarda renkli ekran gördüm

2009 cosmolarda renkli ekran katlanır ayna 6 lı cd değiştirici ve sayamadığım birçok özellik standart..

Renkli ekran istiyorsan ki mükemmel bir olay, Cosmo'ya verilen paraya değer.
Ama renkli ekran olmayacaksa, bence enjoy+elegance daha mantıklı. Çünkü Cosmo'yu satarken Cosmo-Enjoy hiç farketmeyecek..

Renkli ekran istiyorsan ki mükemmel bir olay, Cosmo'ya verilen paraya değer.
Ama renkli ekran olmayacaksa, bence enjoy+elegance daha mantıklı. Çünkü Cosmo'yu satarken Cosmo-Enjoy hiç farketmeyecek..

kesinlikle katılıyorum. alırken bir dünya para veriyon. satarken hemen hemen aynı fiyatı veriyorlar. ama para varsa cosmo derim kesinlikle. renkli ekran, 6lı cd changer,,yok yok araçta

enjoy elegance ile digital klima,cruise control,park sensörü, yağmur sensörü, otomatik yanan farlar, cosmo bilgi ekranı std denildi bana.

cosmo da fark, piano black kaplama, deri döşeme ve metal çıtalar olarak söylediler...
detaya bakmak lazım ama enjoy elegance almak çok daha mantıklı bence.

doğrudur oto fuarıda satıcıyla konumuştuk öyle demişti artık cosmolar renkli ekran diye

Geri