Astra Classic 2005 LPG ve LPG tankı önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ikokci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
I

ikokci

Bilgi Girilmemiş
:help: Forumda lpg ile ilgili bir çok yazı okudum. Aracıma LPG taktırmak istiyorum. Kendim Balıkesir'deyim. Ankara'da bir yakınım Fiat Siena aracına 1250 YTL karşılığında BRC sıralı sistem taktırmış, fakat Balıkesir'de fiyatlar pahalı. Tavsiye edebileceğiniz, ustalığı iyi olan bir yer var mı. (Balıkesir, Bursa, İzmir olabilir) Hangi markayı önerirsiniz? LPG tankı simit tavsiye eder misiniz? Stepneye ne gibi bir çözüm olabilir? Lütfen bu konuda açıklamalarınızı bekliyorum. Saygılar...

Abi ben izmirde atiker taktırdım 1200 ytl ye çok memnunum..aracım hb olduğu için simit taktırdım ve stepneyi bagaja koydum zaten fazla bagajı kullanmıyorum..Bu işin en öenmli yanı bence işi yapacak kişilerin işin ustası olması gerekir...

simit taktır. stepneyi de kaldır eve koy. uzak bir yere giderken atarsın bagaja...

Arkadaşlar ilginiz için tşk, bana yakın iyi bir firma ve fiyatlar konusunda ayrıntılı bilgi verebilirseniz sevinirim. Bu arada yakınımın Ankara da 1250 YTL ye taktırdığı BRC degil, hiç duyulmadık farklı bir markaymış. BRC nin fiyatları nedir? En uygun Balıkesir, Bursa, İzmir nereden taktırabilirim?

www.2a-lpg.com

sitesine bakarsanız brc nin Türkiye distiribütörün forum sitesi mevcut size en yakın YETKİLİ bayiinin telefonu adresi bilgileri mevcut...
zaten sizin aracını motor modeli olarak yaygın bir arac taktırdıktan sonra sorun yaşamazsınız...
fiyat hakkındada bu siteye danışabilirsiniz.
Gene taktırırken pazarlık yapmayı unutmayın:)

bende simit depo brc var, tavsiye ederim.
-stepneyi kaldır koy, bir kaç tane hem patlağı onaran hem tekeri şişiren lastik tamir kitlerinden taşı.
-yeni lastik alırsan zaten çoğunun 7 gün 24 saat yol yardımı desteği var (ücretsiz) onu kullana bilirsin.
-Hiç birisi kafana yatmadıysa en fazla 70-80km yapabilen minik bis tekeri taşırsın bagajın kenarında, bir sonraki benzinliğe götürmeye yeter.

Bulunduğum yerde iki arkadaş 1500 YTL ye Milano marka sıralı sistem taktırdılar. (araçlardan birisi 2004 Opel astra, diğeri hyundai) Bu konudaki fikirlerinizi öğrenebilir miyim? Milano nasıldır? Opelle uyum vs sorun olur mu? BRC nin fiyatı ne kadar?

milano markasını ilk defa duydum. benim tercihim opel için zavoli olur, izmirde 2 gün önce bi abimiz 1400 liraya taktırdı, 400 peşin verdi gerisi 10 ay taksit.

milano ankarada duyduğum bi marka ve gayet memnun taktıranlar.ama ben yine de her zaman dediğim gibi iyi bir işçilik ve BRC FAST diyorum.arge çalışması bitmiş ve sorunsuz çalışan bi ürün...ortaya çıkan sorunlar sadece hatalı kit olursa ortaya çıkıyo,o da zaten garanti kapsamında.yani aracın benzinde normalse yani düzenliyse gazda da süper oluyo,az yakıyo,gözünün önü açılıyo:D şimdiden kolay gelsin ama taktırıyım mı diye düşünme taktır ve keyfini çıkarmaya başla:)

Arkadaşlar Çarşamba günü 10 taksit 1500 YTL'ye Milano taktırıyorum. BRC'den yana idim, fakat burada BRC takan yok, fiyatıda pahalı. 150 x 10 taksit bütçemide zorlamaz diye düşünüyorum.

Geri