Astra Classic 1.6 twinport 2007

karaşimşek

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar ben de astra classic 1.6 twinport sedan var 2007 model yeni aldım yani sorun şu aynı model arkadaşlar km de ne kadar benzin tüketiyorsunuz. Ben henüz bir depo bitiremedim ama şuana kadar 1lt ile 14 km şehir içi gösteriyor yol bilgisayarı sizce normal mi?

abi daha araban yeniymiş hayırlı olsun yakıtın normal değerlerine gelmesi için bir kaç depo yakman lazım yani şimdi ölçmen birşey ifade etmez çünkü çok yakar...

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=1457
üstteki linkte arkadaşlar araçlarının nekadar yaktığını yazmışlar.
bendede senin aracın aynısının tıpkısından var. şehir içi tüketimi konusunda birşey söyleyemem (yaşadığım yerde şehir içi trafiği çok az) şehir dışında 100 km'de 5.6 lt'ye düşürebildim.

aynı araç bende de var sayılır 100 km de 7 litre yakıyor normal bi değer bizimkilerde o civar yakıyor

3000 kmden sonra gerçek rakamlara ulaşırsın örneğin bende ilk zamanlar motor yeniyken fazla yakardı 4000 den sonra motor gerçekten güzel bir performans vermeye ve az yakmaya başladı

alışma dönemi geçsin ondan sonra yakıtı düznli hale gelir ilk 2000km fazl devirli kullanmamak lazım.

hayırlı olsun..

*******************************/288100 ;)

kardeş hayırlı olsun bende yeni aldım arabalarımız kardeş :) benimki 6.5 lt civarı tüketiyor.

alışma dönemi geçsin ondan sonra yakıtı düznli hale gelir ilk 2000km fazl devirli kullanmamak lazım.

tam tersine basmak lazım. segmanlar oturacak.

film olmuştur artık napsak faydası yok..

Hayırlı olsun...
ben de corsa'yı satıp bundan alsam mı diye düşünüyorum..
ne dersiniz? aldığıma değer mi?

Geri