ASTRA CDTİ Turbo Vakum Sensörü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sefa78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sefa78

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Herkese Merhaba

2008 model Astra cdti kullanıcısıyım. Mayıs ayından beri aracı stop ettiğimde yaklaşık 10 sn civarı yüksek sesle fan çalışması şeklinde ses geliyor. Bu ses beni oldukça rahatsız ediyor. Bakım için servise gittiğimde bunun "turbo vakum sensöründen" geldiği söylendi. Usta aracı kaldırıp 10 dk birşeyler yaptı (temizlemiş sanırsam) ve 1-2 gün bu ses geçti. Ancak son zamanlarda daha da yüksek (soğuktan olabilir belki) ses gelmeye başladı. Bana bu konuda yorum yaparsanız sevinirim...

kardesim aracin garantisi var git servisin kafasini sisir..olamz böyle sey yapin yenisini takin tamir edin birdaha buraya gelemem..yoksa sikayet edecegim de...

kardesim aracin garantisi var git servisin kafasini sisir..olamz böyle sey yapin yenisini takin tamir edin birdaha buraya gelemem..yoksa sikayet edecegim de...

Hocam aracın garantisi bitti. Bir de ben sadece sizden yardım rica ettim

estafurullah kardesim..arac birinci aydayiz yani arac iki yasinda olmamistir kanisindayim..birde ilk gittiginizde garantisi var idi ozaman tam yapamamis ise ayni hatadan garanti isteyebilirsin...gelelim sorununa...
ya o ventilin bir yerinden hava kaciriyor yani hortumlardan veya ince bir yirtik var ayagini gazdan cekince islik sesi geliyor..en iyisi hortumlara baktir ustaya veya ventili degistir..70-100 lira civari fiyati..gecmis olsun

Geri