astra cdtı kızdırma bujisi çalışmıyor nedir bu? hemen mi yaptırmam gerek

arakadaşlar ben dün kızdırma bujilerinin dördünü de değiştirdim,hepsini tek tek devreye bağlayıp deniyorlar,benımgıler hepsı de patlamıştı,ben de bosh marka aldım,tanesi 20 tl,hepsı 80 tl 20 de işçilik verdim sanayıde 100 e patladı,parçacıdan kendınzı alıp değiştirebılırsınız de,ben ılk defa olduğu ıcın ustaya yaptırdım,sıcak havalarda bujiler olmadan da ıdare eder ama havalar soğuyunca motoru çalıştıramazsınız.

sudan ucuz :) geçmiş olsun

bujide öyle 1i 2si değişik gerisi kalsın gibi bişey olmaz. değişecekse hepsi değişecek, değişmeyecekse hepsi değişmeyecek....

sinirlendirmeyin bujileri sizde:D

sinirlendirmek lazım aslında kızdırma bujisi bunlar :p

arakadaşlar ben dün kızdırma bujilerinin dördünü de değiştirdim,hepsini tek tek devreye bağlayıp deniyorlar,benımgıler hepsı de patlamıştı,ben de bosh marka aldım,tanesi 20 tl,hepsı 80 tl 20 de işçilik verdim sanayıde 100 e patladı,parçacıdan kendınzı alıp değiştirebılırsınız de,ben ılk defa olduğu ıcın ustaya yaptırdım,sıcak havalarda bujiler olmadan da ıdare eder ama havalar soğuyunca motoru çalıştıramazsınız.

20 tl gayet iyi fiyat.. istanbulda bu fiyata bulabileceğim bir yer mıdır acaba arkadaşlar

Geri