Astra Çalışmıyor

şubatyolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aracım 1999 model Astra G kasa.

zaman zaman çalışmama hatası vermeye başladı. kontak anahtarını çevirince tüm göstergelerde bir an elektrik kesiliyor ancak marş motoru çalışmıyor. gerek içerde gerekse dışardaki tüm tüm elektrik aksamı ve göstergeler sorunsuz çalışıyor.

herhagi bir şey yapmadığım halde bazen bu şekilde bırakıp bir kaç saat veya ertesi gün denediğimde çalışıyor.

akü sıfır, yetkili servis Marş Motoru ve Kontak yatağını değişti, 2 aydır sorunsuz kullanıyordum fakat geçen yine aynı arızayı verdi. servis herhangi bir arıza bulamıyor, bu tip bir arıza ile karşılaşanlar yardımcı olabilir mi?

çalışmama sorunu benimde geçen hafta başıma geldi marş zayıf basıyordu hiç basmadı vurdurarak çalıştırdık servise götürdük marş motorunu değiştirdiler şuan sorun yok bakalım

aracım 1999 model Astra G kasa.

zaman zaman çalışmama hatası vermeye başladı. kontak anahtarını çevirince tüm göstergelerde bir an elektrik kesiliyor ancak marş motoru çalışmıyor. gerek içerde gerekse dışardaki tüm tüm elektrik aksamı ve göstergeler sorunsuz çalışıyor.

herhagi bir şey yapmadığım halde bazen bu şekilde bırakıp bir kaç saat veya ertesi gün denediğimde çalışıyor.

akü sıfır, yetkili servis Marş Motoru ve Kontak yatağını değişti, 2 aydır sorunsuz kullanıyordum fakat geçen yine aynı arızayı verdi. servis herhangi bir arıza bulamıyor, bu tip bir arıza ile karşılaşanlar yardımcı olabilir mi?

Açıkcası biraz karmaşık yazmışsınız. Hangi durumlarda kesilen elektrik tekrar sorunsuz çalışıyor. Göstergelerde bir anlık elektirik kesiliyor demişsiniz sonrada sorunsuz çalışıyor demişsiniz.

Gösterge üzerinde yanıp sönen araba üzerinde anahtar işareti varmı?
marşa bastığınıza hiçmi ses gelmiyor?

Açıkcası biraz karmaşık yazmışsınız. Hangi durumlarda kesilen elektrik tekrar sorunsuz çalışıyor. Göstergelerde bir anlık elektirik kesiliyor demişsiniz sonrada sorunsuz çalışıyor demişsiniz.

Gösterge üzerinde yanıp sönen araba üzerinde anahtar işareti varmı?
marşa bastığınıza hiçmi ses gelmiyor?

marşa bastığım ilk an tüm göstergelerin elektriği bir an gidip geliyor, marşta hiç hareket olmuyor, tabiri caizse "tık yok". gösterge üzerinde herhangi bir işaret yok, her şey normal

akü

Selim abininde dediği gibi akü.

Sıfır akü demişsiniz ama muhtemelen bayat akü takılmış ve değiştirmeniz gerekiyor.

Akü %100 ölü olmalı bunun için. Akü bağlantılarını da kontrol edin, ustalar sıkmamış olabilir.

kutup başları gevşediğinde aynısı olmuştu bana

akünün durumu iyi, servise aküden itibaren tüm kabloları elden geçirttim bakalım devam edecekmi sorun, ilginiz için teşekkürler...

Geri