Astra Cabrio

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FCP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FCP

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Astra Cabrio almayı düşünüyorum.Arkadaşımda var baya uyguna alabilirim.2003 model full bir araba önerir misiniz??Artıları neler eksileri nelerdir??Yardımcı olursanız sevinirim...

harika bir araba... Ben astra H'mi zararına satıp almayı düşünmüştüm bir ara... Bütün gözler üstünde oluyor cabrio sonuçta...

ben cabrio değil ama bertone coupe düşünürüm... fcp senle bu konuyu geçen gece konuşmuştuk... cabrio meselesini...

ya ZGE arabayı senden ayrıldıktan sonra bir defa daha gördüm çok güzel birşey yaa.Mükemmel yani offf

kardeşim sen bilirsin ama Ankara gibi biyerde ikamet ediyoruz... Kapalı garaj yok... gece her an birisi tenteye bıçak sallayıp yarabilir... çok sakat abi cabrio araba bence... kapalı garaj olsa eyvallah...

super toprak almanı tavsıye ederım ama bı varkı garaj olmalı zge38 dedıklerınıde aklında kalsın :)

Astra Bertone Coupe bence de...
Cabrio tamam ŞIK oluyor da Türkiye de biraz tehlikeli...

bence de.... bır arkadasımın astra f cabrıosuna mendılcıler musalllat olmustu

Bertone Coupe on numero bencede...
altin sarisi... :D gerci artik siradanlasmaya basladi cok görür oldum cünkü :P yinede hevesini kirmis olmak istemem dostum...
hayirlisi olsun senin icin

Cenan bencede bertone coupe... boşver cabrio'yu falan... gel ibokardeşinin sözünü dinle sen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri