astra benzinli dizel kaç yakıo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dewilking08

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
teknik serwis bölümünde bi sorun aklıma şu soruyu getirdi.astra 1.3cdti ve 1,6 twinport tam performans kullanımda 1depo ile kaç km gidebiliyor.deneyenler warsa eğer yardımcı olursanız sevinirim...

tahminimce biri 500 - 550 cdti ise 700 - 800 km arası olabilir...

o kadar çok gidebiliyor mu aracımın bakımları tam olmasına rağmen(sadece son bakım için biraz zamanı geçti)çok daha az gidiyor peugeot 207 1.4hdi test sürüşünde de yol bilgisayarı ort. 10,5lt gösterdi...

tam performansta heralde 450-500 civarı gider 1.6

performanslı kullanımda cdti astra 650 - 700 km arası yol yapıyo
benzinlide nasıl onu bilemicem çünkü kullanmadım :( ama tahminimce 500 - 550 km yol yapar bence ama normal kullanımda ise 950 - 1000 km yapıyo :good: bence iyi bi rakam km bakımından

burak_1987' Alıntı:
performanslı kullanımda cdti astra 650 - 700 km arası yol yapıyo
benzinlide nasıl onu bilemicem çünkü kullanmadım :( ama tahminimce 500 - 550 km yol yapar bence ama normal kullanımda ise 950 - 1000 km yapıyo :good: bence iyi bi rakam km bakımından

doğru tahmin etmişim demek ki? ortalama böyle bişeler çıkması lazım

yok yok faithless kardeş yanlış anlama sana bişi demedim.ben 1depoyla cuma günü 420km yaptım(gerçi arabanın cılkını çıkardım ama olsun)bi dizel kullanıcısıda 450kmden bahsednce merak ettim nooluo ne bitio araçlarımızda die...kırıcı yazdıysam eğer kusura bakma:sorry:

1,6 kullancisi olarak sole diym 100 kmde 6,5-7 yakyrm 600 km giderim sanrsam performanslı kllanmda

walla astra 1.6 acaip benzin yiyor hatta opelin 1.6 motor arabaları arasında en fazla benzin tüketimine sahip araba diebilirim ama 1.6 astra g için konuşuyorum ben en son astraları bilmiyorum ve 60 litrelik deposu var ve tam perfomansta 500 kilometreyi göremiyor malesef..kilometrede 210 230 bin arası yakıyor..

Walla sadece Ankara trafiğinde gayet de sakin bir kullanımla 600 km gidiyor. Araç da daha 1900km de siz performanslı 700-800 diyorsunuz. Bizim performans anlayışları mı farklı yoksa ben çok mu trafiğe takılıyorum yoksa daha arabama alışamadım mı? Araba şehirlerarası 450 kmyi yarım depodan biraz azla geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri