Astra(99) Baskı-Balata Ne Kadar Tutar?

Arkadaşlar ilginizden dolayı hepinize çok tşk. ediyorum bişey daha sorucam baskı bırakana kadar binsem mi gittiği yere kadar yani yoksa erkenden değiştirsem mi acaba baskının az olması yakışı etkiliyormuş diye biliyorum .

Arkadaşlar ilginizden dolayı hepinize çok tşk. ediyorum bişey daha sorucam baskı bırakana kadar binsem mi gittiği yere kadar yani yoksa erkenden değiştirsem mi acaba baskının az olması yakışı etkiliyormuş diye biliyorum .

anlattığınıza göre baskınız baya bir kaçırıyor. Buda yakıtta artışa sebep olur. Değiştirmeniz yararlıdır benim gibi bir akşam aracınız vitese geçmez hadi geçirdiniz sanayiye kadar bile getirmeyebilir...

geçen sene bende değiştirdim dediğin sorunlar bendede vardı.baskı balatayı(luk marka)150 tl ye rulmanı(luk marka)190tl+120 tl işçilik toplamda 460 tl ye hallettim.
:rakir:

hiç olmucak bi yerde balata biter.. yolda kaldığına mı yanarsın yoksa tamir parasını çeciye kaptırdığına mı? hiç riske girmeye gerek yok..

Geri