astra 2010

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan c0rsa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

c0rsa

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
elimde 2006 corsa c var satıp astra 2010 almayı düşünüyorum fakat yeni açıklanan fiyat listesi biraz abartılı değil mi sizce opel kampanyalı fiyatlara ne zman geçer? birde nerdeyse herşey opsiyonel konulmuş opel abartmamış mı biraz?

2010 yılında araç fiyatları şimdikinden çok daha pahalı olacak.Elini çabuk tut.

nicini ben söyleyeyim... bu seneden sonra bütün arba firmalari bu kadar indirimli arac vermeyecek...astra aslinda biliyorsunuz krizden dolayi kampanya fiyatlari 40000 civari...normalde bir 1.3 cdti elegance 48000lira.. örnek vermek gerekirse..
seneye bukadar indirimi kaldiramadiklarindan fiyatlari eskisine dönderecekler..sirf ople degil yani...artik bir corsa bile 27000 baslarsa sasmayin....tabii avrupa haberlerin yalancisiyim...
arti türkiye...

bence normal. araba çıkalı çok olmadı daha. bu arada 2009 la arasıdna baya bi fiyat farkı olması normal. pazarlama mantığı olarak bakarsan sene sonu gelmiş ne kadar 2009 model varsa elden çıkarmaya çalışıyorlar. sonuçta yıl sonu satış rakamları belirlenecek. ee bu durumda adamlar 2010 modelleri pahalı tutacak ki 2009 modeller elden çıksın.

sonuç olarak bence 2009 astra alabilirsin. ben haziranda aldım cok da menunum. yok illa 2010 alcam diyorsan ben ce yılbaiından sonraki kampanyayı bekle. ama tavsiyem yeni yıl geçmeden 2009 model alman.. sen karlı çıkarsın hem motor bakımından hemde fiyat bakımından...

bence kesınlıkle bekle nedenlerı sunlar:

birincisi su anda opelın elınde mutlaka astra h ler var.ve bu astra j leri eger h lere ykaın fıyatlara verırlerse kımse gıdıpte h almaz ve bu arabalar ellerınde patlar..j leri biraz yuksek tutmalarının nedenı bu bence..h ler bıttıkten sonra jlerde bence ındrm olur...ha astra h dusunuyorsan alabılrsn bence...

ikincisi firmalar su anda manyak ındırımler yapıyorMUŞ..aslında indirim mindirim yok nıe yapsınlarkı..adamlar 2009da kriz yılında 08den daha cok arac sattılar otv ile falan..ancak 2010 oto firmaları ıcın cok zor gececek %20 azalma beklıyorlar..azalma demek ındırım demek bence bekle...

birşey daha o kdar parayi vereceksen bence git passat falan al 2.el saglam bit ane

elimde 2006 corsa c var satıp astra 2010 almayı düşünüyorum fakat yeni açıklanan fiyat listesi biraz abartılı değil mi sizce opel kampanyalı fiyatlara ne zman geçer? birde nerdeyse herşey opsiyonel konulmuş opel abartmamış mı biraz?

bildiğin üzere benim de corsa c satışta. ev almayı düşünüyordum. ama astrayı duyunca ev hevesim kaçtı açıkçası. showroomlara geleceği zamanı iple çektim. gidip bakacaktım ama fiyatı ve de dizelin henüz türkiyeye gelmediğini görünce vazgeçtim:cry:. şimdi corsam satılırsa ev. satılmazsa satılana kadar da astra j dizel gelirse astraya yönelicem tekrardan.
ama şu an bence de elde kalan astra h lerden dolayı fiyat yüksek. şuanki yılsonu kampanyası ile onları bitirmeye çalışıyorlar. 2010 a girdiğimizde sanırım fiyatlar biraz daha düşecektir.

bildiğin üzere benim de corsa c satışta. ev almayı düşünüyordum. ama astrayı duyunca ev hevesim kaçtı açıkçası. showroomlara geleceği zamanı iple çektim. gidip bakacaktım ama fiyatı ve de dizelin henüz türkiyeye gelmediğini görünce vazgeçtim:cry:. şimdi corsam satılırsa ev. satılmazsa satılana kadar da astra j dizel gelirse astraya yönelicem tekrardan.
ama şu an bence de elde kalan astra h lerden dolayı fiyat yüksek. şuanki yılsonu kampanyası ile onları bitirmeye çalışıyorlar. 2010 a girdiğimizde sanırım fiyatlar biraz daha düşecektir.

kesinlikle ew almalısın ;)

kesinlikle ew almalısın ;)

niye kine?
evin acelesi yok. hem daha birikmişim de yok çok fazla. arabayı satıp bişeyler yapmaya çalışacaktım. ama olmayacak gibi duruyor. ev fiyatları da maşallah. en iyisi arabayı satıp model yükseltmek diye düşünüyorum.

niye kine?
evin acelesi yok. hem daha birikmişim de yok çok fazla. arabayı satıp bişeyler yapmaya çalışacaktım. ama olmayacak gibi duruyor. ev fiyatları da maşallah. en iyisi arabayı satıp model yükseltmek diye düşünüyorum.

Kesinlikle ev almalısınız.... Nedeni ise çok basit. Ben, 2004'de aldığım Astra'yı şu an aynı fiyata satamazken, aldığım evin rayici bayağı yükseldi.

Geri