- Konuyu Başlatan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@cağri
sen benle dalgamı geçiyorsun eminmisin diye sormussun?
almanyadan yapımı planlanmıs üretime geçilcek şu tarihte izmire varacak şu zman ankaraya gelcek denildi daha fazla beklememk için sport koltuk istemiyorduk gelen araçta var diye sectik.(yapımı planlanıp sisteme girilmiş araç)
kaporasını ödedik daha ne havuzu ne başkasının alması o kadar insignia meraklısının cosmo donanımların temmuz-kasım arası olanları inceele flexiride varmı
opel üretemiyoruz başka bir ülke için seri olarak toplu üretime gececegiz diyip türkiyeye düz cosmo düz sport düz edition gönderdi dvd cart curt bi şekilde bunlara bayide eklenmiş olabilir, flexiride ı takmayı bayiler elbette beceremedi.
bi tarafını yana verip gülmene gerek yok varsa bi sıkıntın opan da bulusalım,şuan corumdaysan 1 saatlik yol leblebini al gel yemeginde benden.
ayrıca şunu bilki benim yazdıgım bir yazıyı kimse kıytırık kanıtlar sunarak yalanlayamaz!
araç temmuz'un son haftası teslim edilecekmiş.
adamlar yeni astra getiyorlar, dizeli hala 1.3!!!
aynen katılıyorum.Böyle bir tasarıma 1.3 CDTİ 95 hp motor hemde torku 200nm den 190nm e inmiş.Tüm bunların yanında Astra J astra H dan çok daha ağır.Bunlarıda geçtim utanmadan 55 bin lira istiyorlar cosmosuna.Alınacak gibi değil.İnsanın tepesi atar gider sırf motoru için Fiat Bravo alır.1.6 multijet 120hp 300nm tork canavar gibi.Tüm bunların yanında astra J den az yakacak bide.Yokuşta kalkmadı arabanın içinde 4 kişi vardı bide klimayı açtık araba gitmedi diye bir derdimizde olmayacak.
Bunları bir kenara attım.Geçen gün gidip detaylıca inceledim Astra J yi kimse kusura bakmasın tam bir fiyasko.Benim gibi opel fanatiği adamı delirttiler.Baktığım araba Enjoy du arka kapı döşemelerinin tamamı sert plastikten yapılmış.Ön konsolun neredeyse tamamı sert plastik.Taban halısı astra g classic lerdeki gibi.Arka koltuklarının oturma pozisyonu hem yüksek hemde koltuk döşemeleri feci derece sert daha neler neler.Tüm bunların yanında fiyatının 41 bin tl den başlaması tam bir hayal kırıklığı