astra 2010 dizel fiyatları ile ilgili bilgi var mıdır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mcff
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
beyler kavga etmeyin gozunuzu sevem... herkesin kendine gore haklı oldugu noktalar vardır, onemli olan dogru yolu bulabilmek...

Astra benim için ölmüş bir badem göz 55 bin tl rakamı isteyende opel değil bu otomobil sevdasından nemalanan sistem hükümet adı her ne ise o.Ayaklar yere sürülüp babalarını "ne olur alalım" diyen genç kardeşlerin dışında bir daha bu ekonomik şartlarda bu paraları ter dökerek kazandığım kuruşlarımı bu rakamlara bu otomobillere teslim etmeyeceğim.Hayatımda ilk defa sıfır araba aldım bu egomu gidermek için ama artık yeter.Fiyatlara makul diyen arkadaşlara sözüm yok ama kişisel olarak utanmadan açıklanan bu rakamlara yuh diyorum.

@cağri

sen benle dalgamı geçiyorsun eminmisin diye sormussun?

almanyadan yapımı planlanmıs üretime geçilcek şu tarihte izmire varacak şu zman ankaraya gelcek denildi daha fazla beklememk için sport koltuk istemiyorduk gelen araçta var diye sectik.(yapımı planlanıp sisteme girilmiş araç)

kaporasını ödedik daha ne havuzu ne başkasının alması o kadar insignia meraklısının cosmo donanımların temmuz-kasım arası olanları inceele flexiride varmı

opel üretemiyoruz başka bir ülke için seri olarak toplu üretime gececegiz diyip türkiyeye düz cosmo düz sport düz edition gönderdi dvd cart curt bi şekilde bunlara bayide eklenmiş olabilir, flexiride ı takmayı bayiler elbette beceremedi.

bi tarafını yana verip gülmene gerek yok varsa bi sıkıntın opan da bulusalım,şuan corumdaysan 1 saatlik yol leblebini al gel yemeginde benden.
ayrıca şunu bilki benim yazdıgım bir yazıyı kimse kıytırık kanıtlar sunarak yalanlayamaz!

ben size gülmedim ki, bayinin dediklerine güldüm,
o bayi, bayi olduğundan emin mi acaba diye "Opel bayisiyle görüştüğünüze eminmisiniz" dedim :)

önceki mesajda sadece 1 ay süre verdiler demişsiniz, detaylı anlatmamışsınız, o yüzden havuzdan bulmuşlardır arabayı vs. dedim.
ayrıca üretimi planlanmışsa nasıl gecikebilir ki. 1 haftada üretilir, tırla limana gelir, gemiyle TR'ye gelir, gümrükten bayiye gelir biter.
orası devlet dairesi mi de araya evrak sokar gibi başka araçların üretimini sokacaklar.

Insignia hakkındaki bilgilerimi, Insignia merakımla birlikte Insignia forumu yöneticisi olmamda sağlıyor. birçok kişinin araç alım döneminde yaşadığı dialogları öğrendim.
bu zamana kadar FlexRide ile ilgili tek sorun 1 kişide olmuştu, bayi 1.6 ile FlexRide üretilmeyecek gibi saçma birşey söylemiş. sonuçta hala FlexRide'lı araçlar üretiliyor.
temmuz-kasım demek 4-5 aylık bir dönemi gösterir ki o kadar uzun süre standart araç alan olamaz. herkesin aracı birbirinden farklı.
herkesin aynı arabaya bindiği dönem bitti. buluşma yapıyoruz, ortak olan tek şey 1.6T motor :)
bkz: imzamdaki foto

bayiye standart araçların gelip dvd vs.nin bayide takılması da ayrı bir düşünce tarzı. oldu olacak her bayiye montaj bölümü açılsın, arabalar burada yapılsın :D
(bkz: Hyundai'ler Türkiye'ye gelirken gemide toplanıyormuş, doğru mu?):kop:

neyse, yazdıklarımı kıytırık görüyorsanız benim birşey anlatmama zaten gerek yok, ne de olsa boşa gidecek.
sonuçta benim bir sıkıntım yok ama sizin benimle sıkıntınız varmış gibi gözüküyor :D

sizi sadece forumdaki yazılarınızdan tanıyorum, sizi tanıdığım kadarıyla da "kalk gel muhabbetini" sizden beklemezdim açıkçası. bu klavye muhabbetlerini kaç yaşındaki insanların yaptığını tahmin etmeniz lazım :)
her ihtiyacımı karşılasanız bile durduk yere boş bir muhabbet için 3 saatlik yolu gelecek değilim.
bir ara Ankara buluşması yaptığımızda beklerim, sipariş verme aşamasını, sipariş dönemini farklı farklı ağızlardan dinleriz.

*benim kıytırık yazım sizi yalanlamak için değildi. ama sizde şunu bilin, "ben bilirim, senin yaşın kadar tecrübem var vsvsvs.." yazıları da benim yazılarımı ve bilgilerimi ezecek yazılar değil.

Son düzenleme:
araç temmuz'un son haftası teslim edilecekmiş.

araç ekim ayına kaldı, haber geldi opelden, 2010 için navigasyonlu model uretmeyecegini acıklamıs, 2011 modele sarktı durum, bende o halde araç 2011 gelecekse "cosmo - navi 500 - flexride" modeli olsun dedim. temmuz ayında netleştirecez, 2011 modellerinin siparişlerini temmuz ayında sipariş olarak alıyorlarmıs.

bu arada opel turkiye olarak cosmo modeli dusunmemişler hiç dizellerde, benim yuzumden 6-7araç daha getireceklermiş turkiye stokları için :))

araç temmuz'un son haftası teslim edilecekmiş.

adamlar yeni astra getiyorlar, dizeli hala 1.3!!!

adamlar yeni astra getiyorlar, dizeli hala 1.3!!!

aynen katılıyorum.Böyle bir tasarıma 1.3 CDTİ 95 hp motor hemde torku 200nm den 190nm e inmiş.Tüm bunların yanında Astra J astra H dan çok daha ağır.Bunlarıda geçtim utanmadan 55 bin lira istiyorlar cosmosuna.Alınacak gibi değil.İnsanın tepesi atar gider sırf motoru için Fiat Bravo alır.1.6 multijet 120hp 300nm tork canavar gibi.Tüm bunların yanında astra J den az yakacak bide.Yokuşta kalkmadı arabanın içinde 4 kişi vardı bide klimayı açtık araba gitmedi diye bir derdimizde olmayacak.
Bunları bir kenara attım.Geçen gün gidip detaylıca inceledim Astra J yi kimse kusura bakmasın tam bir fiyasko.Benim gibi opel fanatiği adamı delirttiler.Baktığım araba Enjoy du arka kapı döşemelerinin tamamı sert plastikten yapılmış.Ön konsolun neredeyse tamamı sert plastik.Taban halısı astra g classic lerdeki gibi.Arka koltuklarının oturma pozisyonu hem yüksek hemde koltuk döşemeleri feci derece sert daha neler neler.Tüm bunların yanında fiyatının 41 bin tl den başlaması tam bir hayal kırıklığı

edit

Son düzenleme:
aynen katılıyorum.Böyle bir tasarıma 1.3 CDTİ 95 hp motor hemde torku 200nm den 190nm e inmiş.Tüm bunların yanında Astra J astra H dan çok daha ağır.Bunlarıda geçtim utanmadan 55 bin lira istiyorlar cosmosuna.Alınacak gibi değil.İnsanın tepesi atar gider sırf motoru için Fiat Bravo alır.1.6 multijet 120hp 300nm tork canavar gibi.Tüm bunların yanında astra J den az yakacak bide.Yokuşta kalkmadı arabanın içinde 4 kişi vardı bide klimayı açtık araba gitmedi diye bir derdimizde olmayacak.
Bunları bir kenara attım.Geçen gün gidip detaylıca inceledim Astra J yi kimse kusura bakmasın tam bir fiyasko.Benim gibi opel fanatiği adamı delirttiler.Baktığım araba Enjoy du arka kapı döşemelerinin tamamı sert plastikten yapılmış.Ön konsolun neredeyse tamamı sert plastik.Taban halısı astra g classic lerdeki gibi.Arka koltuklarının oturma pozisyonu hem yüksek hemde koltuk döşemeleri feci derece sert daha neler neler.Tüm bunların yanında fiyatının 41 bin tl den başlaması tam bir hayal kırıklığı

evet aynen katılıyorum, cosmo modelinde plastikleri sert değil bu kadar fark olamamsı lazım sonuçta opsiyona para veriyor. yazık ya enjoy alacaklara. j kasa njoy alacağıma h kasa cosmo alırım daha iyi.

Geri