astra 2010 dizel fiyatları ile ilgili bilgi var mıdır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mcff
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence bekleyin hevesinin kursagınızda kalmasın

insignia ilk çıkıtıgnda kapora bırakıp 1,6 turbo cosmo donanıma çogu opsiyonu eklettik 1ay süre verdiler teslimata 1 hafta kala aradılar heyecanla acaba araba erkenmi geldi derken sizin istediklerinizi bir arada veremiyoruz flexiride başta olmaz üzere şundan şundan vazgeçin dediler yada 6 ay sonra dediler. Aldık kaporamızı opel defterini kapadık.

astrada daha yeni sayılır cosmo full donanım türkiyeye önce düşük modelleri itelemeye çalışırlar.

opel fiyatını artırınca popülaritesi artacak sanıyor :)

Son düzenleme:
çok yüksek fiyatlara sahip 42 bine passat varrrr

Türkiye'ye 20 araç getirtilmiş, hepsi de NJoy Plus Paketli.

AstraNG Cosmo + CD 500 Navi Beyaz renkli özel siparişi verdim, fiyatlandırma olarak aracı alacağım gündeki fiyatlara göre verilecek. bana şimdilik termin süresini bildirecekler o günü beklicez o kadar.
Hayırlı olsun, 2011 isteseydiniz ne kadar daha beklemeniz gerekiyordu?

eylul ayında buyuk ihtimalle gelip ekim ayında teslim edeceklerdi. bolge muduru de dahil olmak uzere agırlıklı olarak oyle denildi, fakat ben aracsız kalmaktan sıkıldıgım için farketmez diye dusundum bakalım konusmalar devam ediyor ;)

Hatırladığım kadayla temmuz'da gleiyordu opele yeni yılın modelleri onun için sordum. İnsanları bu kadar beklettikten sonra 2011 getirseler daha iyi olur bana göre..
Model yılı fark eder satarken v.s. avrupa gibi şu yılın şu ayının arabası gibi kavramlar pek yerleşmedi Türkiyede.

1,4T alıp kral gibi bincen

1.4T'nin masrafı 1.6 115 den daha fazla...

1,4T alıp kral gibi bincen

Astra CDTI 95 hp Enjoy - 46.136 TL
Golf TDI 90 hp Trendline - 43.000 TL

bence bekleyin hevesinin kursagınızda kalmasın

insignia ilk çıkıtıgnda kapora bırakıp 1,6 turbo cosmo donanıma çogu opsiyonu eklettik 1ay süre verdiler teslimata 1 hafta kala aradılar heyecanla acaba araba erkenmi geldi derken sizin istediklerinizi bir arada veremiyoruz flexiride başta olmaz üzere şundan şundan vazgeçin dediler yada 6 ay sonra dediler. Aldık kaporamızı opel defterini kapadık.

astrada daha yeni sayılır cosmo full donanım türkiyeye önce düşük modelleri itelemeye çalışırlar.

opel fiyatını artırınca popülaritesi artacak sanıyor :)

Opel bayisiyle görüştüğünüze emin misiniz? :)
büyük ihtimalle havuza bakmışlar, oradan aracı bulmuşlar, ama sizden önce başkası almış heralde ki sonradan olmaz demişler.
başka türlü 1 ayda nasıl araba vereceklerini sanıyorlar ki?
onu geçtim 6 ay ne demek?:kop:
Ötv indiriminin başladığı yoğun dönemde istediği donanımlarla sipariş verip 3 ay sonra aracını alan 100'den fazla kişi biliyorum. bence bayiyi değiştirin :D

Opel Türkiye'ye özel sipariş aracı 3 ayda teslim ediyor,
VW Almanya'ya özel sipariş aracı 4 ayda teslim ediyor.
Almanya'da yaşayan tanıdıktan onaylı. Passat SW teslim alması 4 ay sürdü.
Opel'de TR'ye 4 ay süre verse yine Opel'e binerim. benim için süre sorun değil, aracın isteklerimi karşılaması önemli :)

arkadaslar ben özel siparisle aldım arabamı 2 ay 10 gun de teslim aldım. daha erken alıcaktım ama arabayı gumrukte 10-15 gun arası beklettiler turboların belgelerinde bi problem warmıs galiba. ayrıca bende fiyatı belirleyip aldım fakat arac tr ye giris yaptıgında odemeyi yaptım. 56300 tl ye 1.6 turbo activeselect cosmo sunroof+navi aldım. eski aracım 1.6 115 hp astra cosmoydu suan yakıt tuketimleri aynı 9.5 lt

@cağri

sen benle dalgamı geçiyorsun eminmisin diye sormussun?

almanyadan yapımı planlanmıs üretime geçilcek şu tarihte izmire varacak şu zman ankaraya gelcek denildi daha fazla beklememk için sport koltuk istemiyorduk gelen araçta var diye sectik.(yapımı planlanıp sisteme girilmiş araç)

kaporasını ödedik daha ne havuzu ne başkasının alması o kadar insignia meraklısının cosmo donanımların temmuz-kasım arası olanları inceele flexiride varmı

opel üretemiyoruz başka bir ülke için seri olarak toplu üretime gececegiz diyip türkiyeye düz cosmo düz sport düz edition gönderdi dvd cart curt bi şekilde bunlara bayide eklenmiş olabilir, flexiride ı takmayı bayiler elbette beceremedi.

bi tarafını yana verip gülmene gerek yok varsa bi sıkıntın opan da bulusalım,şuan corumdaysan 1 saatlik yol leblebini al gel yemeginde benden.
ayrıca şunu bilki benim yazdıgım bir yazıyı kimse kıytırık kanıtlar sunarak yalanlayamaz!

Geri