astra 2010 dizel fiyatları ile ilgili bilgi var mıdır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mcff
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yahu fena para bence. edermi diye düşünürsek bence hakkını verıyor.fakat o parayada 1.6T cosmo alınır yaaa.. bu arada 90 hp bizimkiler kucuk bı değişiklikle 95 hp yapmışlar fiat bıle 1.6 110 hp dizel motor kullanıyor.neden 2.0 cdti vea 95 hp den daha guclu bır motor koymuyor opel anlamıyorum.....

hali hazırda 1.7 CDTI 125 hp modellerde var sanırım vergilerden dolayı gelmiyor

55milyar ciddi bir para 1.6t cosmo tercihim olur takarım lpg binerim

55 lira dizel astra nasıl bir fiyat politikası izliyor bu opel anlamak mümkün değil eskiden vw pahalı opel daha uygun fiyat diye opel tercih edilirdi artık opelinde bi esprisi kalmadı

Türkiye'ye 20 araç getirtilmiş, hepsi de NJoy Plus Paketli.

AstraNG Cosmo + CD 500 Navi Beyaz renkli özel siparişi verdim, fiyatlandırma olarak aracı alacağım gündeki fiyatlara göre verilecek. bana şimdilik termin süresini bildirecekler o günü beklicez o kadar.

Son düzenleme:
AstraNG Cosmo + CD 500 Navi Beyaz renkli özel siparişi verdim, fiyatlandırma olarak aracı alacağım gündeki fiyatlara göre verilecek. bana şimdilik termin süresini bildirecekler o günü beklicez o kadar.

fiyat belli olmadan nasıl aldınız ki? ben alırken tüm pazarlıklarımı yaptım ona göre sipariş geçildi artma durumunda siparişteki fiyat geçerli olacak düşme durumunda fiyata yansıtılacak bu şekilde sözleşildi 12 mayısta sipariş verdim 9 haziranda araç gümrüğe gelecek tahmini teslim tarihi 21 haziran olarak geçiyor sistemde

on sipariş formu acıldı, ama ben onceki aldıgım modelden de biliyorum kimse simdiden ne zaman gelecegi belli olmayan bir araç için fiyat veremez. siz nasıl bir anlasma yaptınız? yani bilelim ki bizde ona gore bazı noktalarda bastıralım. bolge muduru ile direk birebir konustum daha aracın ne zaman gelecegi bile belli degil diyor. bu arada sizin araç sanırım njoy plus paketli yada spor paketli, turkiyeye simdilik giren 20araçtan birisi sanırım.

fiyat belli olmadan nasıl aldınız ki? ben alırken tüm pazarlıklarımı yaptım ona göre sipariş geçildi artma durumunda siparişteki fiyat geçerli olacak düşme durumunda fiyata yansıtılacak bu şekilde sözleşildi 12 mayısta sipariş verdim 9 haziranda araç gümrüğe gelecek tahmini teslim tarihi 21 haziran olarak geçiyor sistemde

lokasyonda aracın geleceğini biliyorlardı belki bu yüzden net bir fiyat vermiş olabiler genede aracın ne fiyattan geleceği kesin değil benim tek avantajım fiyat yükselmesinden etkilenmemem :)

Aciklanan Fiyatlarla dizel astra almak akil isi degil,
Bu fiyatlar Astra h 1.3 cdtinin 2el piyasa fiyatlarini artirir dusuncesindeyim

55 bine 1.3 motor 95 hp araç...bence fiyatlar fazla...elimizdekilerin kıymetini bilelim...

Geri