En baştada yazdığım gibi, ön yolcu koltuğunun karşısından,yani torpidonun olduğu yerden beşer saniye ara ile ses geliyordu, ayrıca her fonksiyon kapalı olmasına rağmen kontağı açınca (çalıştırmadan) küçük bir motor sesi geliyordu.Sabredemeyip 1.servise gittim, direksiyon kutusu pompası dedi, aklıma yatmadığı için 2.servise gittim,fan kapakçık motoru ölmüştür dedi ve tamirine 300 tl istedi, oradan 3.servise gittim, fangirişini içeri-dışarı diye ayıran kapağın motoru bozulmuştur dedi ve tamirine 250 tl istedi.ayrıca çıkma bulursan çok hesaplı olur diyede belirtti.
Be kendim söküp bakmaya karar verdim, torpidoyu söktüm ( sökülüşü bu sitede var) tam karşıda yukarıda fan motorunun üst kısmında fanın kapağını açıp kapatan küçük bir elektrik motoru var. kontağı açınca çalışıyor ve hiç durmuyor açıp-kapatıyor.Arkada kalan bir vida yüzünden motorunu sökemedim, bende kablosunun birini keserek ( çünkü soketini çıkaramadım) faaliyetini bitirdim.Tabii rahatsız olduğum sesler kesildi.Şimdilik geçici bir çözüm oldu ama, havalar ısınınca ilgilenirim deyip kapattım.Fan şimdi havayı hem içerden hem dışardan alıyor..
Belki bir dostun işine yarar diye anlattım. Saygılar...