Astra 2000 Direksiyon Dönünce Devir Düşüyor :(((((((((((

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Efkan

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 2000 model astra'm var. Araç durmuş vaziyette iken asfalt zemide direksiyonu çevirince motor devri düşüyor ve motoru titretiyor:( Bunun çözümü için "Direksiyon elektriklidir, aküyü değiştir, düzelir" dediler, değiştirdim, düzelmedi. Sonrasında başka bir yerde hani şu gaza basınca gaz halatı bi kapak açıyor motor kısmında. Oranın içini temizlediler, o da çözüm olmadı. Bujülerine kadar orjinalleriyle değiştirdim, o da olmadı. Hava filtreleri, direksiyon hidrolik yağı da değiştirdim, yine çözüm olmadı...

Bunun çözümünü bulabilecek bir arkadaş var mı acaba?

bu normal degilmi benim bindigim bütüm hidrolik araçlar bunu yapıyordu

kronik o olay, sorun yok, boşuna orayı burayı değiştirip masraf yapma

Efkan' Alıntı:
Arkadaşlar 2000 model astra'm var. Araç durmuş vaziyette iken asfalt zemide direksiyonu çevirince motor devri düşüyor ve motoru titretiyor:( Bunun çözümü için "Direksiyon elektriklidir, aküyü değiştir, düzelir" dediler, değiştirdim, düzelmedi. Sonrasında başka bir yerde hani şu gaza basınca gaz halatı bi kapak açıyor motor kısmında. Oranın içini temizlediler, o da çözüm olmadı. Bujülerine kadar orjinalleriyle değiştirdim, o da olmadı. Hava filtreleri, direksiyon hidrolik yağı da değiştirdim, yine çözüm olmadı...

Bunun çözümünü bulabilecek bir arkadaş var mı acaba?

ya o çoğu astrada oluyor okadar takma kafana

şarj dınamosuna bı baktır derım

Arkadaşlar

slm

bence kafaya takılacak bi sorun değil.sonuçta araç ta hidroli direksiyon var.ama elektrik takviyeli.direksiyonu çevirince güç harcandığı için devrin düşmesi normal.yok illa bi hata arasan sarj dinamosuna bak ya

2000 modellerde bu problemi gördüm bnde genelde yazmıştım zaten

2000 model astra cd bendede aynı durum var genelde oluyormuş 2000 modellerde zaten ağır bir araba arkadaşım seri değil opel daha önceden ford kullanıyordum çoook seri bir arabaydı opelde kalkıştan bir müddet sonra kendini toparlıyor.......

Geri