Astra 2.0 Sportive In Adana

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aLpRn_Sfi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum arkadaslar

allah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın cok gusel olmus

teşekkürler :)

maşallah kazasız sürmeler

maşallah kazasız belasız

Bi kaç defa yolda karşılaştık ben gördüm aracını, gerçekten güzel araba, allah kaza bela vermesin.Stopları tam gitmemiş o kadar. Resimdeki sfi da Tuncel lisesinin orda sürekli görüyrum.Bi ara buluşma olursa tanışmak isterim yüz yüze.

sfi ı arkadasıma satmıştım o yüzden orda duruyordu. bi kaç hafta önce geri aldım şimdi 0 motor yaptırıyorum sfi a

noldu o.z lar ;)

kazasız belasız çok guzel araç:D

bu jantların arasını sıyaha nasıl boyadınız?bende yapmayı düşünüyorum öğrenmek istedim.simdiden tskler:)

Arkadaslar bu aracımı bugün itibari ile satmış bulunmaktayım. Şimdi sfi a yöneliyorum. Bir iki ay sfi la takılacam eylül gibi ASTRA GTC düşünüyorum bakalm artık nasip kısmet.

Turker : Jantların birinin siparişini iptal ettim araç satılınca. Sfi a getirtiyorum oz ları 4*100 ünü bulamadık flanş yaptırmayı düşünüyorum birazda çekiniyorum yarın bi gün bir sorun yaşarım diye. Araba rektefiyeden cıksın jantları takim hemen sfi ın fotolarını eklicem siteye.

34CGG68: Boyamakta bişey yok kolları kapatıyosun aralar acık kalıyor mat siyah boya alıyorsn kompresör yardımıyla boyuyorsun.

Geri