Astra 1.6cdti stil paket sesli mesaj okuma özelliği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mustimx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mustimx

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Geçen gün ilk defa fark ettim bluetooth ile bağlıyken gelen mesajı sesli okudu :D Ses komutu ile cep arama özelliğide harika çalışıyormuş :D anca keşfettim yahu :D

Ynt: Astra 1.6cdti stil paket sesli mesaj okuma özelliği

mustimx link' Alıntı:
Geçen gün ilk defa fark ettim bluetooth ile bağlıyken gelen mesajı sesli okudu :D Ses komutu ile cep arama özelliğide harika çalışıyormuş :D anca keşfettim yahu :D

Arabada sürekli mesaj yazarken "keşke sesli mesaj yazdırma özelliği olsaydı" diyorum. Öyle bir özellik var mı hocam? :D

mucahitduran link' Alıntı:
Arabada sürekli mesaj yazarken "keşke sesli mesaj yazdırma özelliği olsaydı" diyorum. Öyle bir özellik var mı hocam? :D

keske olsa cok onemlı bırsey :(

Araba ile verilen kullanim kitapcigini zamaninda biraz karistirmis olsaydiniz bu ve daha fazla ozelligi cok daha onceden ogrenmis olurdunuz

Cosmo link' Alıntı:
Araba ile verilen kullanim kitapcigini zamaninda biraz karistirmis olsaydiniz bu ve daha fazla ozelligi cok daha onceden ogrenmis olurdunuz

bız turkler okumaktan yana olmadık hıc :)

Sesli arama özelliği çok iyi. Türkçe karakterli söylemleri bazen algılamıyor adaptasyon sağlanmadığı için ama trafikte çok faydalı.

Ben kullanmadigim icin  bu ozelligi bilmiyordum intelinktemi var sadece yoksa cd400 tede varmi..?

B֜LENT link' Alıntı:
Ben kullanmadigim icin  bu ozelligi bilmiyordum intelinktemi var sadece yoksa cd400 tede varmi..?

Still paketteki bluetooth'ta vardı abi.

Navi 600de de komutla arama var ama ingilizce olduğu için kullanamıyorum :/

special_zik
B֜LENT link' Alıntı:

CD 600 ıntellınk ozellıgı olanda var

Geri